Cool Stuff

Deskiss Dimineața, 29 februarie – noua piesă a Alexandrei Stan în avanpremieră la Kiss FM

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

O dată la patru ani, luna februarie e mai lungă cu o zi, așa că trebuie să facem data de azi să conteze. De aceea, echipa „DesKiss Dimineața” a introdus o rubrică nou-nouță în programul din fiecare joi și au adus în studio un invitat cu totul special, pe Alexandra Stan. La matinalul Kiss FM s-a putut asculta „Îmi plac băieții” în avanpremieră. 


Așa cum a fost anunțat de ieri, azi a început o nouă rubrică săptămânală intitulată „Lista lu’ Marco”, semnată Marco Badea. 

„E o rubrică pentru tinerii din generația Z făcută din perspectiva unuia de-ai lor. Îmi doresc să-i provoc pe oameni să vorbească mai mult despre ce se întâmplă cu ei și viața lor în lumea asta care se schimbă în fiecare zi” – Marco Badea, despre „Lista lu’ Marco”.

Azi, Marco ne-a întocmit o listă de informații interesante despre inteligența artificială și felul în care aceasta ne poate îmbunătăți viața. De exemplu, jurnalistul a explicat că I.A. e de mare folos pentru medici, când vorbim despre operații care necesită un grad mare de precizie. Acesta a mai susținut că roboții inteligenți pot prelua de la oameni sarcinile foarte riscante, precum dezamorsarea bombelor.

Veți putea asculta „Lista lu’ Marco” în fiecare joi, la „DesKiss Dimineața”! Săptămâna viitoare va vorbi despre cinci lucruri de știut despre piața muncii în 2024. 

Alexandra Stan, piesa „Îmi plac băieții” ascultată în avanpremieră la Kiss FM

Spre finalul emisiunii, Alexandra Stan a venit la „DesKiss Dimineața” pentru a cânta și a vorbi despre noul său single „Îmi plac băieții”. Înainte de a intra în detalii, realizatorii emisiunii i-au urat de bine artistei, pentru că anul acesta se împlinesc 15 ani de carieră în muzică. 


„Doamne! Nu îmi vine să cred că au trecut 15 ani!”, a exclamat artista.

Desigur, numele piesei noi a stârnit curiozități în studio. Corina, Ciprian și Cătălin au avut nevoie să afle ce fel de băieți îi plac Alexandrei.

„Dacă, atunci când eram mai mică, îmi plăceau băieții răi, acum îmi plac băieții echilibrați”, a declarat artista. „Cel mai important, așa cum a spus și invitata voastră, de acum câteva zile, Erika Isac, e să avem lângă noi pe cineva care ne respectă!”


Piesa vorbește despre mai multe experiențe de-ale Alexandrei. Ea a mărturisit că a schimbat numele personajelor despre care cântă, pentru că nu își dorește să aibă de a face cu vreun „Mirel”. 


DesKiss Dimineața - invitată Alexandra Stan - 29 februarie 2024

DesKiss Dimineața, 01:23:32

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

DesKiss Dimineața - 29 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:09

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.