Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 5 martie - invitați Eva Timush și Juno

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

O zi fără râs, e o zi pierdută, așa că vitaminele au dat startul matinalului din această dimineață cu multe glume, dar și cu a doua rundă de eroinELE și invitați de seamă. 

S-a râs mult și s-a dezbătut pe marginea știrii că un în State un pasager a rămas blocat în toaleta din avion pentru că încerca să scape de soție. 

Semnificațiile zilei 

  • Ziua Eficienței energetice
  • Ziua Internațională pentru dezarmare și neproliferare
  • Ziua Florii de colț - Deosebit de rară, floarea de colț a fost declarată monument al naturii și beneficiază de protecție legală încă din 1931. Această plantă rară este ocrotită în rezervații naturale, inclusiv cele din Piatra Craiului, Munții Bucegi, Ciucaș, din județul Alba. Termenul folosit pentru a o descrie, atât în limba engleză cât și în limba germană, este „edelweiss”, compus din cuvintele germane „edel” (nobil) și „weiss” (alb). Termenul „edelweiss” a fost menționat în scris pentru prima dată la data de 5 martie 1784.
  • Ziua Absintului - Băutură cunoscută și sub numele de „zâna verde” este adesea asociată cu cultura boemă. Absintul își are originea în Elveția, în secolul al XVIII-lea și a devenit popular la începutul secolului al XX-lea Franța, în special printre artiști și scriitori. 
  • Ziua Numelor rare - Este o zi dedicată celor cu nume unice sau rare. Este, de asemenea, pentru acele persoane cu nume greu de pronunțat.
  • Ziua Dansului …pentru oliță - Este vorba despre mișcările pe care oamenii le fac atunci când trebuie să folosească baia. Acest dans se face voluntar sau involuntar atunci când vezica urinară a unei persoane este plină. Dansul este de ajutor copiilor, deoarece este un semnal clar pentru părinții lor că cei mici trebuie să folosească toaleta.
  • Ziua pufuleţilor cu brânză - Pufuleţii cu brânză - sau cu caşcaval - reprezintă unele dintre cele mai îndrăgite snacks-uri. Ei sunt consideraţi de nutriţionişti "calorii goale" şi nu sunt tocmai recomandaţi persoanelor care vor să se menţină suple, însă, cel puţin o dată pe an, pot fi savuraţi fără remuşcări, pentru că astăzi este... Ziua pufuleţilor cu brânză

Despre căsnicie, numai de bine - Corina a povestit pentru ascultătorii mai tineri cum rezistau căsniciile pe vremea lui Ceaușescu.


Invitații emisiunii - Eva Timush și Juno 

Eva Timush și Juno au venit la DesKiss Dimineața pentru a cânta live în premieră absolută piesa „Imuni la bine”.


Apoi, cei doi au rămas la discuții cu vitaminele. 

Corina a apreciat din start ținuta Evei. 


Piesa celor doi este acum în top, pe locul 9 în trending pe YouTube. 

„Am fost într-o zi chemat la Global Records, am crezut că mă cheamă să scriu pentru Eva Timush. Am făcut refrenul și dup-aia mi-au zis să o facem împreună. Și am zis ok, haide s-o facem”, a povestit Juno despre cum s-a născut această a doua colaborare cu Eva. 

Corina a mărturisit că îi place foarte mult „Imuni la bine” și că i-a rămas melodia în cap. 

Ascultă întreaga emisiune de astăzi, 5 martie, mai jos:

DesKiss Dimineața - invitați Eva Timush și Juno - 5 martie 2024

DesKiss Dimineața, 01:24:24

DesKiss Dimineața - 2 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:46

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.