Kiss Time Out

AXN lansează superproducţia „The Rookie: Fed"

AXN România va lansa două superproducții primăvara aceasta: Serialele FBI și The Rookie Feds vor fi difuzate începând cu 4 și 7 martie

Primăvara aceasta, AXN aduce pe micile ecrane două dintre cele mai cunoscute și iubite seriale de tip procedural drama. După un succes fulminant la nivel mondial, „FBI” și „The Rookie: Feds” vor captiva acum telespectatorii din România printr-o serie de anchete complicate, situații neprevăzute și povești pline de emoție și adrenalină.

Primul sezon din FBI va avea premiera pe 4 martie și va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 21:00, iar The Rookie: Feds își va încânta fanii începând cu 7 martie, urmând să fie difuzat în fiecare joi, de la ora 22:00 pe AXN România.

„Această dublă premieră demonstrează din nou că AXN este locul unde telespectatorii din România pot vedea în exclusivitate unele dintre cele mai cunoscute producții de televiziune. Atât FBI, cât și The Rookie: Feds și-au câștigat un loc în inimile fanilor din toată lumea și suntem plini de entuziasm să le oferim telespectatorilor noștri din România un conținut de calitate, cu povești puternice și emoții autentice. Acesta este doar începutul, deoarece în 2024 ne concentrăm pe achiziția unora dintre cele mai bune seriale și filme ale celor mai apreciate și de succes studiouri americane, pentru a continua să oferim publicului nostru conținut de cea mai bună calitate" - a declarat Éva Kis-Bocz, director de canal al Antenna Entertainment pentru Europa Centrală și de Est.

Cele două seriale originale vor da din nou șansa publicului să descopere universul criminalistic al FBI, prin prisma personajelor veridice, interpretate de unii dintre cei mai apreciați actori, al anchetelor complexe și, nu în ultimul rând, a unui fir narativ construit cu măiestrie de unii dintre cei mai buni regizori ai genului procedural drama. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.