Cool Stuff

Artistele Global Records ne-au spus care e primul cuvânt care le vine în minte atunci când se gândesc la ce înseamnă să fii femeie

Astăzi, pe tot parcursul zilei, artistele Global Records care au înregistrat coverul „I Am Woman” ca dar de 8 Martie pentru toate femeie, au fost prezente în emisiunile Kiss FM

Cu această ocazie ele au fost rugate să scrie pe o foaie care e primul cuvânt care le vine în minte atunci când se gândesc la ce înseamnă să fii femeie

Iată care au fost răspunsurile primite de la: Nicole Cherry, Alina Eremia, Olivia Addams, Iuliana Beregoi, Yuka și Dayana

Nicole Cherry 

Nicole Cherry a fost prezentă în matinalul DesKiss Dimineața unde a povestit despre ce înseamnă pentru ea să fie femeie și mamă. 


Rugată să scrie pe o foaie primul cuvânt care-i vine în minte când se gândește la ce înseamnă să fii femeie, ea a ales - DRAGOSTE.

De asemenea, Nicole  a mai răspuns că i-ar plăcea ca bărbații să recunoască că femeile sunt bune la toate, că atunci când nu mai pot, mai pot puțin.

Dintre miturile despre femei în care nu crede, Nicole l-a indicat instant pe cel care zice că femeile nu știu să parcheze.  

Alina Eremia 

Prezentă la Nico în emisiune, Alina Eremia și-a sunat mama în direct, rezultatul a fost un moment emoționant și memorabil pentru toții fanii artistei și nu numai.  


Alina a ales să scrie pe foaie cuvântul PUTERNICĂ, iar mesajul pentru ascultătoare a fost să nu uite că sunt divine.

Olivia Addams 

Olivia a trecut și ea pe la Nico și a povestit despre mama ei, mărturisind că la un moment dat, după ce a aflat prin ce a trecut ea, a avut revelația că mama ei este o femeie foarte puternică. 

De asemenea, ea a mai dezvăluit că mama ei a avut tot timpul încredere în ea, iar că atunci când i-a intrat pentru prima dată piesa pe radio, i-a spus că știa că o să se întâmple asta.  


Pentru Olivia Addams cuvântul care definește femeia este EMPATIE

Iuliana Beregoi

Pe la Ana Moga și Alex Ștefănescu a trecut Iuliana Beregoi, ea a ales să scrie pe foaie cuvântul POWER, iar urarea pe care a făcut-o în direct pentru mama ei a fost. 

„Mama, te salut, te pup și te iubesc! Și vreau să știi că îți mulțumesc din toată inima că ai fost mereu alături de mine. Te iubesc din toată inima! O să zic asta de 100 de mii de ori și să știi că ești și vei fi în continuare un exemplu pentru mine”, a spus Iuliana.   


Yuka  

Și Yuka a trecut pe la Ana & Alex. 

„Femeile au ceva foarte interesant, pentru că e un paradox - sunt și foarte fragile, dar și foarte puternice în același timp. Asta mi se pare că ne definește”, acesta a fost răspunsul ei când Alex a întrebat-o ce înseamnă să fii femeie. 

în același timp, pe foaie ea a scris MAGICĂ, căci, până la urmă, să îmbini fragilitatea cu puterea este ceva magic. 


Dayana

Dayana a trecut pe la Marian Boba și a scris pe foaie cuvântul EMOȚIE

De asemenea, ea i-a mărturisit că atunci când se gândește la mama ei, cel mai dor îi este de mâncarea pe care o gătește și că ea este și persoana care o face de fiecare dată să se simtă ca un invitat special în viața ei. 


La mulți ani tuturor femeilor! 

Iată și cine sunt eroinele din viețile artistelor Global Records. 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.