Kiss Music News

Beyoncé a anunțat numele noului ei album

Materialul muzical va fi disponibil din 29 martie.

Beyoncé ne-a pregătit un album country, iar primele piese lansate deja ne-au creat mari așteptări, așa că suntem foarte entuziasmați să ascultăm varianta completă!


Până la final de martie, când toate noile cântece vor fi disponibile, artista ne-a dezvăluit numele albumului - „Act II: Cowboy Carter.”

Bey și-a anunțat albumul în cadrul unei reclame care a fost difuzată în timpul Super Bowl, în februarie. 

Odată ce fanii au înțeles că e vorba despre muzică country, cântăreața a lansat melodiile „Texas Hold ‘Em” și „16 Carriages”.


Inițial, posturile de radio texane nu au vrut să difuzeze melodiile, dar insistențele fanilor le-au schimbat perspectiva, iar acum ambele piese sunt în top Hot Country Songs. De fapt, Bey a făcut și istorie și a devenit prima femeie de culoare care a ajuns pe locul I într-un top country.

Momentan nu se știu multe detalii despre celelalte cântece de pe album, dar zvonurile susțin că e foarte posibil să conțină un cover după celebra „Jolene”, piesa semnată de Dolly Parton.


Cât despre controversa cu muzica country, mama artistei, Tina Knowles, a scris pe Instagram: „Am crescut în Texas și mereu am înțeles că această cultură nu aparține doar albilor. În Texas există o mare comunitate de oameni de culoare care susțin această cultură.

De ce credeți că fetele mele au integrat asta în fashion și în artă, încă de la începutul carierei lor? Mă amuză când oamenii întreabă de ce Beyoncé poartă pălării de cowboy.

E așa încă de când era mică, când mergeam la rodeo și toți eram îmbrăcați western. Solange a făcut un proiect și un album fantastic bazat pe cultura black cowboy, așa că în mod cert a făcut parte din viața noastră mereu.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.