Kiss Time Out

Trailer-ul „Rebel Moon II - The Scargiver” ne promite un film plin de acțiune

Ești pregătit pentru o nouă porție de aventuri?

Primul film din seria semnată de Zack Snyder a avut parte de multă acțiune, dar lupta abia începe, așa cum ne dă de înțeles trailer-ul „Rebel Moon II - The Scargiver.” 

Mai mult, robotul Jimmy (a cărui voce este redată de Anthony Hopkins) este nevoit să-și arate abilitățile și nu dezamăgește. Snyder a numit al doilea film „un film de război”, iar imaginile confirmă informația.

„A fost distractiv să plănuim bătălia și să încercăm să ne dăm seama cum Kora și sătenii vor putea face față războinicilor distrugători”, a spus el.


Iată ce apare notat în sinopsis-ul oficial:

„A doua parte din film continuă saga epică a Korei și a războinicilor supraviețuitori, în timp ce se pregătesc să sacrifice totul luptând alături de bravii locuitori ai Veldt. Ei apără acest sat cândva liniștit, care a devenit casa celor ce au pierdut lupta împotriva forțelor Planetei Mamă.

În ajunul acestei bătălii, războinicii trebuie să se confrunte cu adevăratul lor trecut, fiecare dezvăluind ce îi mână cu adevărat în luptă. Pe măsură ce întreaga forță a regatului se abate asupra rebelilor, se creează legături de nezdruncinat, apar eroi și se nasc legende.”


Filmul ne va dezvălui și istoria galaxiei Rebel Moon, ceea ce s-a întâmplat cu familia regală în urmă cu mulți ani, dar și rolul Korei în această poveste. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.