Cool Stuff

Kate Middleton a făcut un anunț major cu privire la sănătatea ei: „A fost un șoc uriaș”

Prințesa de Wales a făcut un anunț important cu privire la starea ei de sănătate.

Kate Middleton a publicat un video, unde le-a spus oamenilor că a fost diagnosticată cu cancer, veste care a venit ca un „șoc uriaș”, după câteva luni „incredibil de grele.” 

„Mă simt bine și devin mai puternică pe zi ce trece”, a continuat ea.

Casa Regală nu a oferit alte detalii și nici nu o va face. 

Middleton a fost internată în spital, la începtul anului, unde a suferit o operație abdominală.

„Testele după operație au arătat că am avut cancer. În aceste condiții, echipa mea medicală m-a sfătuit să încep o cură de chimioterapie preventivă, iar acum sunt în primele etape ale acestui tratament”, a mărturisit prințesa în video.

Nu se știu nici detalii despre operația ei din ianuarie, dar Kate (42 de ani) spune că prioritatea ei numărul unu este familia, în timp ce se gândește și la ceilalți oameni care au primit un astfel de diagnostic sau au trecut prin boală.

„Toți cei care treceți prin boala asta, în orice formă, vă rog să nu vă pierdeți speranța și credința. Nu sunteți singuri. Eu și William am făcut tot ce am putut pentru a procesa vestea în intimitate, de dragul copiilor noștri. Am avut nevoie de timp pentru a explica situația lui George, Charlotte și Louis, într-o formă pe care să o înțeleagă, și să-i asigurăm că voi fi bine.”


Kate a încheiat prin a mulțumi tuturor pentru gândurile bune, dar și prin a preciza că ea și familia ei au nevoie de „timp, spațiu și intimitate.”

Regele Charles face și el un tratament pentru cancer, iar cei de la Buckingham Palace au dezvăluit că este extrem de mândru de Kate, pentru „curajul de a vorbi public, așa cum a făcut-o.”

Din păcate, viața în fața reflectoarelor nu este ușoară, iar Kate a fost intens în vizorul presei, încă din ianuarie, în timp ce media și oamenii au făcut speculații despre sănătatea ei.

„Faptul că l-am avut pe William lângă mine a fost o sursă minunată de confort și încredere”, a spus Middleton.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.