Cool Stuff

Prințul William și Kate Middleton au dat prima declarație împreună - ce au transmis oamenilor

Kate Middleton a șocat o lume întreagă.

Prințesa de Wales a ales să facă public un video, unde a dezvăluit că a avut cancer, iar acum face un tratament de chimioterapie preventivă.

Sobră, demnă și curajoasă, Kate a apărut singură în clip, dar nu fără a preciza că William i-a fost de mare ajutor, în timp ce prioritatea ei numărul I rămân copiii. 

Middleton a rugat presa și publicul să ofere intimitate familiei ei, în aceste momente, în timp ce a subliniat cum se simte bine și zi de zi devine mai puternică.

Prințesa și-a dorit să transmită un mesaj de încurajare celor care se confruntă sau s-au confruntat cu această boală și i-a îndemnat să nu renunțe, deoarece „nu sunt singuri.”

În prezent, Kate și William au dat prima lor declarație împreună, de la anunțul făcut de prințesă, după cum a informat Palatul Kensington.

„Prințul și prințesa sunt extrem de impresionați de mesajele blânde primite de la oamenii din UK, Commonwealth şi din lumea întreagă, drept răspuns la mesajul Alteței Sale Regale. Ei sunt extrem de impresionați de căldura și susținerea publicului și sunt recunoscători pentru modul în care au înțeles nevoia lor de intimitate în aceste timpuri”, au notat oficialii de la palat.

William nu a vorbit despre starea soției sale și experții consideră că declarația de mai sus este singura pe care cei doi o vor face, până când Kate își va termina tratamentul și lucrurile vor intra în normal.


Kate și William s-au cunoscut în 2001 și au avut o relație de aproape 10 ani înainte să se căsătorească în cadrul unei ceremonii vizualizate de milioane de persoane, în cadrul Westminster Abbey, pe 29 aprilie, 2011.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.