Kiss Time Out

Premierele lunii aprilie în sala de cinema!

Odată cu sosirea primăverii, lumea cinematografiei se pregătește să își deschidă porțile către noi povești, aventuri și emoții captivante. În luna aprilie, cinematografele ne așteaptă cu premiere captivante, oferindu-ne o paletă variată de experiențe cinematografice. De la epopei fantastice și drame intense, la comedii amuzante și documentare inspiraționale, această lună promite să fie plină de surprize și de emoții puternice.

5 aprilie

Un an dificil (2023)

Doi escroci îngropați în datorii se infiltrează într-un grup de activiști de mediu pentru mâncarea și băuturile gratuite care le sunt oferite. Albert și Bruno, doi cheltuitori compulsivi și îngropați în datorii, apelează la lucrătorii comunitari pentru a-și face ordine în viață. Astfel, cei doi întâlnesc un grup de tineri activiști de mediu și, ademeniți de berea și chipsurile gratuite mai degrabă decât de idealurile acestora, Albert și Bruno se alătură mișcării fără prea multă convingere. Un film realizat de autorii „Intouchables”, Olivier Nakache și Éric Toledano. 


Întâia profeție (2024)

Când o tânără americană este trimisă la Roma pentru a începe o viață de slujire a bisericii, ea se confruntă cu o parte întunecată care o face să-și pună la îndoială propria credință și descoperă o conspirație terifiantă care plănuiește să dea naștere răului întrupat. Regizat de Arkasha Stevenson, cu Bill Nighy,  Ralph Ineson,  Nell Tiger Free,  Sonia Braga și Andrea Arcangeli.


Aventură în natură 2 (2022)

Doi prieteni, ursul Patrick și iepurele Oscar, ajung din greșeală să aibă grijă de un pui de grizzly. Împreună cu alți doi prieteni, un urs panda și o barză, ei pornesc într-o aventură pentru a duce puiul la cei care trebuie să-i fie de fapt mamă și tată. O animație colorată potrivită pentru întreaga familie! 


Jeff Koons: Portretul unei vieți (2023)

Avem ceva în catalog și pentru cinefilii cu suflet de artiști. Jeff Koons este considerat unul dintre cei mai influenți, populari și controversați artiști din ultimii 30 de ani. Koons transformă obiectele de zi cu zi, produse în masă, în cele mai înalte forme de artă și povestea lui poate fi acum urmărită și pe marele ecran!


Monkey Man (2024)

Omul-maimuță spune povestea lui Kid (Dev Patel), un tânăr anonim care trăiește cu greu într-un club de lupte clandestin unde, noapte de noapte, purtând o mască de gorilă, este bătut până la sânge de luptători mai populari pentru bani. După ani de furie reprimată, Kid descoperă o modalitate de a se infiltra în enclava elitei sinistre a orașului. Pe măsură ce traumele copilăriei sale dau în clocot, mâinile sale cu cicatrici misterioase declanșează o campanie explozivă de răzbunare pentru a regla conturile cu cei care i-au luat totul.


12 aprilie

Vânătorii de fantome: Imperiul înghețat (2024)

Când descoperirea unui artefact străvechi dezlănțuie o forță malefică, Vânătorii de fantome, noi și vechi, trebuie să-și unească forțele pentru a-și proteja casa și a salva lumea de o nouă eră glaciară. Regizat de fantasticul Gil Kenan, cu Carrie Coon,  Mckenna Grace,  Paul Rudd,  Bill Murray,  Dan Aykroyd și  Annie Potts în distribuție, acest film te va ține lipit de scaun și îți va crește tensiunea în corp până la ultimul minut! 


Back to Black (2024)

„Back to Black” este primul film biografic despre Amy Winehouse. După moartea cântăreței în 2011, la vârsta de 27 de ani, au apărut numeroase documentare despre viața și cariera ei, inclusiv câștigătorul Premiului Oscar din 2015, "Amy" și "Reclaiming Amy", un proiect marca BBC, lansat în 2021. Acesta surprinde viața și muzica lui Amy Winehouse, prin trecerea de la adolescență la maturitate și crearea unuia dintre cele mai bine vândute albume ale timpului nostru. Regizat de Sam Taylor-Johnson ("Fifty Shades of Grey", "Nowhere Boy"), pe baza unui scenariu scris de Matt Greenhalgh, "Back to Black" o prezintă pe Marisa Abela în rolul regretatei Amy Winehouse. Filmul se concentrează pe anii de început ai artistei, ca muzician de jazz în nordul Londrei, și călătoria ei tumultoasă către faimă.  



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.