Kiss Music News

Renunță Lizzo la muzică?

Artista a postat un mesaj pe Instagram care ne-a atras atenția.

Populara cântăreață Lizzo este o prezență activă în social media, recunoscută pentru modul optimist și direct în care vede viața, mesaje pe care le transmite și prin muzica pe care o face.

Recent, ea a postat un mesaj în social media, unde și-a anunțat fanii că „renunță.” 


La ce? Nu știm exact și nici nu a explicat, dar iată ce a notat: „M-am săturat să fiu trasă în jos de toată lumea din viața mea și de internet. Tot ceea ce-mi doresc este să fac muzică și să-i bucur pe oameni, în timp ce ajut să transform lumea într-un loc mai bun decât a fost când am găsit-o eu. Însă, încep să simt că lumea nu dorește să fac parte din ea. Sunt pusă în mod constant în fața unor minciuni despre mine, spuse pentru vizualizări. Lumea râde de mine pentru modul în care arăt, iar caracterul meu este distrus de oameni care nici nu mă cunosc și nici nu mă respectă. Renunț!”


Melissa Viviane Jefferson, pe numele ei real, este implicată într-un proces, unde a fost dată în judecată de trei dintre dansatoarele sale, Arianna Davis, Crystal Williams și Noelle Rodriguez. Cel mai probabil, întreaga situație a determinat-o pe vedetă să aibă reacția de mai sus din online.

Cele trei femei au dat-o în judecat-o pe Lizzo pentru compartamentul ei vizavi de ele, de la discriminare pe bază de dizabilități la hărțuire sexuală și religioasă.

Mai multe persoane din anturajul profesional al cântăreței le-au susținut pe cele care au intentat procesul, iar Sophia Nahli Allison, o regizoare care a fost angajată să facă un documentar despre vedetă, și-a dat demisia din proiect, după ce a observat „cât de arogantă, narcisică și lipsită de bunătate este Lizzo.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.