The Weekly Kiss

The Weekly Kiss - good vibes pentru finalul tău de săptămână

O nouă săptămână cu știri fresh și informații interesante.

Salutare, prieteni,

O nouă vineri a venit peste noi, vremea s-a reîntors de la vară la primăvară, așa că ți-am pregătit cele mai fresh informații din muzică, filme, DesKiss Dimineața și nu numai. 

Noi te ajutăm să-ți începi weekend-ul informat și plin de good vibes, așa că ai toate elementele la dispoziție să te bucuri de zilele libere, dar și să ai discuții interesante cu prietenii, când vă vedeți în oraș, la iarbă verde, la masă, în casă, sau oriunde vreți voi.

Hai să vedem despre ce e vorba:

Muzică nouă - ce ascultăm zilele astea

Satoshi și-a lansat albumul „+373” - materialul muzical marchează originile artistului Satoshi, atât prin sound, cât și prin povestiri. De-a lungul celor 16 piese, Satoshi rostește sincer versuri despre transformările legăturilor umane, dar și ale relației cu sinele, despre adevăruri și situații care uneori dor și despre orice vulnerabilitate.

Un album cât se poate de urban, cu beat-uri pe care să le simți din plin, care prezintă rădăcinile lui Satoshi atât ca loc, Republica Moldova, cât și ca moștenire a sunetului.


James Carter a lansat „Tomorrow”, următorul tău hit preferat de vară - „Gândiți-vă cum suntem purtați de lumina orașului și ne simțim ca și cum am străluci și timpul încetinește. Această piesă este despre trăirea în prezent, despre entuziasmul momentului și crearea amintirilor care rămân cu noi pe tot parcursul nopții”, ne spune James Carter.


Ștefania x Faydee au lansat magia summer fusion - „Ma Bebe” - „Ma Bebe", piesa pe care Ștefania o lansează alături de Faydee nu este doar un hit de vară obișnuit - este o colaborare dinamică ce a stârnit deja mult entuziasm și care promite să revigoreze ringurile de dans de pretutindeni.

Cu ritmul său molipsitor și versurile memorabile, piesa aduce o explozie de bucurie chiar și în zilele care se prezintă obișnuite. Prezența lui Faydee adaugă acel strat suplimentar de farmec, rezultând într-o fuziune muzicală ce pare cu adevărat magică.


PS: Ștefania a primit și o surpriză emoționantă de la Kiss FM.


The Motans și Andra au lansat clipul piesei „Înapoi în viitor” - Cei doi jonglează cu timpul, cu excursii între trecut și viitor, dar cu aceeași muzică care să vă ajungă la inimă. Versurile piesei reprezintă un autentic testament al sincerității și fragilității. Ele pătrund profund în suflet, ilustrând fiecare nuanță a unei iubiri ce depășește barierele timpului și spațiului. Vocile celor doi artiști emană pur și simplu magie.


Irina Rimes explorează iubirea și profunzimea emoțională în „Dis-moi Maman” - O piesă sinceră care explorează adâncimea complexităților iubirii și vulnerabilității emoționale. Cu versuri pline de sensibilitate și o melodie care atinge sufletul, „Dis-moi Maman” urmărește călătoria unui personaj feminin care caută alinare și îndrumare de la mama sa în navigarea peisajului complicat al relațiilor.


DesKiss Dimineața

Cătălin Oprișan ne spune povestea unei străzi populare din București, Radu Beller. Ne distrăm, dar învățăm și istorie!


Corina, Ciprian și Cătălin  comentează o știre care-ți va aduce zâmbetul pe buze - un cuplu a fost divorțat fără voia lor. Ce zici de asta?


Copiii din Polonia nu mai au teme pentru acasă?


Recordul pentru cel mai lung plank a fost doborât de o femeie de 58 de ani. Doar 4 ore, 30 de minute și 11 secunde. Probabil s-au simțit ca 3 ani, din moment ce un minut de plank durează o zi. WOW!!!!


Ne-a trimis mesaj pe WhatsApp un domn pe nume Bacovia. Ne-a trimis și o poezie. Cum ți se pare?


Ai văzut ce bine sună LIVE piesa semnată de Holy Molly și Zodier?



Cool Stuff

Ilie Năstase și Tudor Giurgiu au venit în studio la „Drive Time cu Ana și Alex” - Ei au vorbit despre filmul „Nasty”, documentar care prezintă viața și cariera primului sportiv numărul I din tenis.


„Băiatul rău al sportului”, „magnific”, „fermecător”, „temperamental”, „arogant”– sunt doar o parte dintre cuvintele folosite de-a lungul anilor de presa internațională pentru a-l descrie pe tenismenul român Ilie Năstase.

Viața și cariera primului număr 1 din istoria clasamentului ATP, controversele care l-au înconjurat, dar și amprenta pe care a lăsat-o asupra lumii tenisului sunt subiectul documentarului „Nasty.”

Misha Miller, concert surpriză la 9.000 metri înălțime - Încă de la prima oră a dimineții, pasagerii unui avion pe ruta București-Timișoara, au avut parte de muzică și distracție la 9.000 metri înălțime. Misha Miller a ridicat show-ul până la cer, într-un concert surpriză.


Cel mai random interviu la apus cu BiBi - Giuliano a stat zilele trecute de vorbă cu BiBi, chiar deasupra sediului Kiss FM, la apus. Astfel, fanii au avut ocazia să afle dacă BiBi ar alege dragostea sau să câștige la loterie, dacă ar merge la un concert Beyonce sau Miley Cyrus, cum a fost prima dată când a cântat în fașa unui public numeros etc. 


Nico și OLiX ne-au arătat ce înseamnă să lucrezi la radio. Cool, nu?


De prin lumea mare

  • Am fost prezenți la premiera filmului Rebel Moon 2 din Londra, și nu doar asta! Am stat de vorbă cu regizorul Zack Snyder, dar și cu actorii Sofia Boutella și Staz Nair. De azi, filmul e disponibil pe Netflix!



  • Săptămâna Haferland 2024: cel mai îndrăgit festival al sașilor transilvăneni își deschide porțile pe 8 august - eci de evenimente cu acces gratuit pentru toate vârstele
  • Henry Cavill va deveni tătic - La premiera noului său film „The Ministry of Ungentlemanly Warfare", Henry Cavil a confirmat că el și iubita lui, Natalie Viscuso, așteaptă primul lor copil împreună.

Nu uita să stai cu urechile pe noi, dar și pe conturile noastre de YouTube, Instagram și Facebook.

Pe vinerea viitoare!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.