Kiss Time Out

„Rebel Moon 2 - The Scargiver” este disponibil acum pe Netflix

Ești gata pentru acțiune și aventură?

„Rebel Moon” este un adevărat eveniment în universul producțiilor SF și de fantezie și rodul unor eforturi de decenii. În plus, lungmetrajul poartă semnătura lui Zack Snyder, cineastul din spatele filmelor „300 - Eroii de la Termopile”, „Man of Steel: Eroul” și „Armata celor morți”.

Regizorul a gândit cele două filme ca pe o poveste întreagă, așa că dacă nu-ți mai aduci aminte prima parte, dă-i un play, înainte să te bucuri de „Rebel Moon 2.”


Despre ce e vorba:

Când o colonie pașnică de pe o lună aflată la marginea universului este amenințată de armatele tiranicului regent Balisarius, Kora (Sofia Boutella), o străină misterioasă, care trăiește printre săteni, devine singura lor speranță de supraviețuire. Kora trebuie să găsească luptători antrenați, care să o ajute în misiunea imposibilă de a ține piept acestei forțe copleșitoare.

Ea reușește să adune un mic grup de războinici compus din străini, insurgenți, țărani și orfani de război, sosiți din lumi diferite și la fel de dornici de izbăvire și răzbunare. În timp ce umbra unui întreg regat se așterne peste luna cea mai neașteptată, se naște o nouă armată formată din eroi.

Kiss FM a fost prezent la premiera „Rebel Moon 2” de la Londra, unde am stat de vorbă cu Snyder, dar și actorii Sofia Boutella și Staz Nair. 



Fun facts despre „Rebel Moon”

Filmele au avut o producție impresionantă, dar și un buget de peste 160 de milioane de dolari. Ambele producții au fost filmate timp de 152 de zile, în California, unde au fost plantate nu unul, ci două lanuri de grâu pentru filmări.

„A fost o întreprindere nebunească la care ne-am înhămat, pentru că grâul în sine are nevoie de 120 de zile pentru a crește și nu puteam depăși cu mult cele 120 de zile pentru a începe aceste filmări”, a spus scenograful Stefan Dechant.

  • Luxurianța câmpurilor și amplasarea platoului de filmare au pus echipa de filmare în fața unei alte provocări interesante: șerpii. O mulțime de șerpi. Pentru siguranța tuturor, în special a actorilor care trebuiau să meargă pe câmpuri pentru recoltare, pe platoul de filmare a fost prezentă în permanență o specialistă în îndepărtarea șerpilor. În mod cât se poate de potrivit, numele ei legal (așa susține ea) este Snake Bitch.
  • Pentru bătălia din Veldt, întreaga echipă a studiat filme de război și imagini reale din Al Doilea Război Mondial pentru a contribui la elaborarea secvențelor de luptă, care însumează aproximativ 45 de minute de acțiune continuă.
  • Pentru revanșa epică dintre Kora și Noble, a fost construită o podea de 12x6 metri pentru a imita coborârea cuirasatului. Motoare cu lanț au fost montate la un capăt, astfel încât platforma să poată fi inițial orizontală, apoi să se încline la un unghi de 45 de grade.
  • În mod absolut admirabil, Boutella și Skrein au repetat și au executat toată coregrafia fără echipamente sau hamuri. Au alunecat pe podea în timp ce se luptau unul cu celălalt și au trebuit să se urce înapoi pe propriile picioare și să o ia de la capăt, până când totul a ieșit perfect.

Rebel Moon 2 - sinopsis

Filmul continuă saga epică a Korei și a războinicilor supraviețuitori, în timp ce se pregătesc să sacrifice totul luptând alături de bravii locuitori ai Veldt, apărând acest sat cândva liniștit, care a devenit casa celor ce au pierdut lupta împotriva forțelor Planetei Mamă. În ajunul acestei bătălii, războinicii trebuie să se confrunte cu adevăratul lor trecut, fiecare dezvăluind ce îi mână cu adevărat în luptă. Pe măsură ce întreaga forță a regatului se abate asupra rebelilor, se creează legături de nezdruncinat, apar eroi și se nasc legende.

„În primul film, o vedem pe Kora în plin proces de negare, respingând toate experiențele pe care le-a trăit anterior și păstrându-și secret trecutul față de toată lumea din Veldt. În Partea 2, secretul ei este dezvăluit, dar își recapătă toată forța pe care a avut-o ca soldat. Își recapătă încrederea și își pune acum toate forțele și puterile antrenate anterior în slujba apărării acelora care au dreptatea de partea lor. Astfel, îi crește și convingerea de a distruge Planeta Mamă. Odată ce începe să simtă acest lucru, nu mai există nicio cale de-a o opri, hotărârea ei devine tot mai puternică”, a spus Sofia Boutella despre firul narativ al personajului său.

Apropo de Sofia, care și-a făcut singură 99% dintre cascadorii, ea păstrează în bucătărie o cană cu grâu de pe platoul de filmare pentru a celebra experiența.

„Am recoltat eu însămi grâul. De la cosit până la baterea lui. Am uitat termenii exacți, dar îmi voi aminti mereu ziua aceea. Am avut o zi întreagă de pregătire în care am adunat totul cu seceri și coase adevărate. Nu este nimic fals. Și trebuie să spun că am făcut o treabă foarte bună.”

„Rebel Moon 2” te va purta într-o aventură de zile mari și abia așteptăm continuarea!


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.