Cool Stuff

DesKiss Dimineața - Selly a venit în studio cu surprize importante pentru BEACH, PLEASE! 2024

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Chiar dacă ziua de marți, în Capitală, nu prea anunță primăvara, cei trei moderatori au știut cum să aducă soarele în inimile ascultătorilor, cu mult optimism, energie și informații fresh, amuzante și importante. 

Pe lângă faptul că sărbătorim Sf. Gheorghe, Selly a trecut prin studioul Kiss FM, unde ne-a povestit despre headliner-ul festivalului BEACH, PLEASE! 2024.


La evenimentul care va avea loc în Costinești, timp de cinci zile, în perioada 10-14 iulie, pe lângă mari artiști precum Anitta, Wiz Khalifa, EAT, 6IX9INE și NLE CHOPPA, Travis Scott se alătură lineup-ului.


Ciprian deja a mărturisit că-și va serba ziua de naștere (13 aprilie) aici, așa că sperăm să ne vedem în număr cât mai mare la petrecerea urbană.

Apropo de asta, ultima oară când a venit în studio, Selly a anunțat-o pe Anitta, iar acum a vorbit despre cel mai mare artist din cadrul festivalului.


De fapt, adaugă co-fondatorul BEACH, PLEASE! 2024, odată cu Travis Scott, event-ul a devenit cel mai mare festival de muzică urbană din Europa Centrală și de Est.


Selly a povestit cum au fost mulți agenți implicați în discuțiile despre a-l aduce pe rapper la Costinești, discuții care datează încă din septembrie anul trecut.

„Sincer să fiu, nu credeam că ne mai iese, dar au revenit, au confirmat și a fost amazing”, a zis el.

Scott va cânta vara asta doar în Viena și la Costinești, cool, nu?

Influencer-ul a confirmat și suma care a fost plătită pentru a-l aduce pe artist la noi la mare - 2.5 milioane de dolari!


Vânzarea biletelor a fost oprită până joi la ora 19:00, deoarece aseară, când a fost făcut anunțul era deja o „coadă” de 15.000 de oameni, așa că organizatorii pun la punct toate detaliile legate de servere și funcționalitatea site-ului, astfel încât toți cei care-și doresc să prindă bilet, să aibă această șansă.

IMPORTANT! Până joi, la ora 19:00, când biletele vor fi repuse în vânzare pe site-ul oficial (o cantitate limitată de bilete), ai șansa să câștigi o invitație dublă la festival, în cadrul progremelor Kiss FM! Așa că stai cu urechile pe noi!!!


Prețul biletelor a fost scumpit cu 30 de euro - astfel, cei până în 25 de ani vor plăti 149 de euro pe abonament, iar cei peste 25 de ani vor scoate din buzunar 179 de euro, pentru toate cele 5 zile de party!


Selly a mărturist că organizatorii sunt convinși de faptul că publicul va avea o experiență fantastică în cadrul festivalului, iar noi abia așteptăm să mergem la fața locului!!!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.