Cool Stuff

Courteney Cox mărturisește că Matthew Perry „încă o vizitează”

Courteney Cox vorbește despre Matthew Perry la timpul prezent.

Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la CBS News Sunday Morning, actrița recunoscută pentru rolul din serialul popular „Friends”, unde a interpretat-o pe Monica Geller, a mărturisit că „Matthew Perry încă o vizitează des”, „dacă putem crede una ca asta.”


Perry, cel care l-a jucat pe iubitul ei în serie, cu ajutorul personajului Chandler Bing, a murit la data de 28 octombrie 2023, când a fost găsit în jacuzzi-ul din casa lui din Los Angeles.

Pe 15 decembrie 2023, autoritățile au dezvăluit că vedeta a murit din cauza efectelor acute ale ketaminei.

Întrebată de moderator dacă încă simte prezența actorului, din postura unei „persoane spirituale”, actrița a răspuns: „Normal. Am vorbit cu mama, tata, Matthew. Cred că există multe persoane care ne ghidează. Încă-l simt pe Matthew, în mod cert.”



Odată cu vestea morții lui Perry, Courteney Cox a notat pe pagina ei de Instagram un mesaj emoționant. „Sunt recunoscătoare pentru fiecare clipă pe care am avut-o lângă tine și îmi este dor de tine zi de zi. Când lucrezi cu cineva îndeaproape, așa cum am lucrat eu cu Matthew, sunt mii de momente pe care mi-ar plăcea să le împărtășesc. Acum voi lăsa doar unul dintre preferatele mele.”


Actorii din „Friends”, care au lucrat împreună 10 ani, au rămas într-o conexiune strânsă de-a lungul timpului. În februarie 2023, Cox a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, iar Lisa Kudrow și Jennifer Aniston au fost alături de ea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.