Hot On Kiss

Festigal sau cum să strigi la unison „Am un vis!”

1 și 2 decembrie au fost zilele în care cu toții am cântat la unison „Am un vis!”, la Sala Polivalentă în cadrul show-ului Festigal, powered by Kiss FM.

1 și 2 decembrie au fost zilele în care cu toții am cântat la unison „Am un vis!”, la Sala Polivalentă în cadrul show-ului Festigal, powered by Kiss FM. Cuvintele de ordine au fost: dans, muzică, culoare, acrobații și multă voie bună.

Startul a fost dat de Smiley și de Pavel Bartoș care au avut grijă să mențină publicul conectat pe toată durata celor 3 ore de spectacol. Astfel, după ce ne-a reamintit de „Cai vezi pe pereți” alături de Alex Velea, s-a dat startul poveștii Festigal: 5 oameni interpretați de Nicole Cherry, Bibi, Andra Gogan, Urs(SHOT) și Sorin(SHOT) s-au luptat pentru visul lor încercând să impresioneze jurații unei emisiuni intergalactice (reprezentați de Connect-R, Feli, Elena Gheorghe și Sore) prin talentul lor.

Pe rând ei au avut parte de ajutor din partea unor personaje mistice interpretate de Alina Eremia, Lora, Corina și Randi, care le-au vorbit despre celebritate, vise, paparazzi și increderea de sine. N-au lipsit nici personajele negative din spectacol, cuplul format din Anda Adam și Puya, care voiau doar să obțină bani de pe urma tinerelor talente.

Pe lângă acrobații, elementele de circ și dans, artiștii ne-au oferit piese cunoscute din repetoriul lor: „Different” (Sore), „Dac-ar fi”(Anda Adam), „Până dimineța”( Elena Gheorghe), „Creioane colorate”(Feli), „Inevitabil”(SHOT) și multe altele.  

Cu toții avem visuri și cu toții am urmărit cu sufletul la gură povestea Festigal, care după spusele lui Pavel Bartoș, promite să revină și anul viitor cu și mai multă emoție, zâmbete și culoare, care te vor face să crezi și mai mult în visul tău și să lupți pentru ceea ce-ți dorești!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.