Razi cu Rusu si Andrei

Doddy: „Au trecut patru ani de când am colaborat pentru 'Bine mersi'”

Doddy și Lora ne-au vizitat în această dimineață la matinal și au vorbit despre noua lor piesă, „Dor să te ador”.

Lora și Doddy ne-au vizitat în această dimineață și ne-au povestit mai multe despre noua lor piesă „Dor să te ador”. Cu această ocazie, Rusu și Andrei le-au pus câteva întrebări și au aflat cum au decurs filmările pentru videoclip!

Doddy și Lora au colaborat acum patru ani pentru piesa „Bine Mersi”, aceasta având un real succes, reușind să strângă peste 31 de milioane de vizualizări pe YouTube. Acum, cei doi au lansat hit-ul „Dor sa te ador”, care ocupă în prezent locul nouă în trending pe YouTube.

În momentul în care am făcut refrenul piesei, mi se părea că timbrul vocal se asemăna cu cel de la , și am zis că trebuie să fie Lora pe piesă”, a spus Doddy.

Doddy și Lora ne-au dezvăluit și cum au decurs filmările pentru videoclip, acestea având loc în două locații diferite.

„Prima zi a fost filmată la Tuzla, apoi trebuia să filmăm restul a doua zi, însă nu am avut timp, așa că am filmat în Predeal după o lună”, a spus Doddy.

Întrebata de un fan daca ar poza în Playboy, Lora a spus ca nu este genul ei. În schimb, artista a avut o apariție în revista FHM, unde a pozat în ipostaze sexy.

„Am și medalii acasă, m-au votat internaționalii și am ieșit pe locul trei ca fiind una dintre cele mai sexy femei", a dezvăluit Lora.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.