Cool Stuff

FOTO | Ce operații estetice și-au făcut cele mai tari modele din lume

Iată ce operații estetice și-au făcut divele de astăzi, pentru a străluci pe Instagram!

Acum strălucesc pe cele mai mari podiumuri din lume, pozează pentru cele mai faimoase reviste și reprezintă cele mai cool case de modă. Vorbim despre fotomodelele pe care le vedem mereu în reclame și în videoclipuri, sau pe covorul roșu, la cele mai importante evenimente. Ei bine, înainte de a ajunge aici, o parte din aceste vedete din industria modei nici măcar nu visau că vor ajunge așa departe. Unele au avut norocul de a proveni din familii bogate și celebre, altele pur și simplu au fost inspirate și au apelat la chirurgul estetician. Iată ce operații estetice și-au făcut divele de astăzi, pentru a străluci pe Instagram!

Bella Hadid

Bella nu a avut norocul de a fi la fel de frumușică precum sora ei mai mare, Gigi Hadid! Se pare că aceasta a apelat la estetician pentru o rinoplastie și pentru mărirea buzelor. Ce-i drept, doctorul a făcut o treabă foarte bună, ținând cont că în prezent Bella Hadid este imaginea casei de modă Dior și a înghețatei Magnum! Conform publicației Celebrity Net Worth, Bella ar avea o avere de 16 milioane de dolari, așa că binecuvântată să fie mâna esteticianului care a făcut minuni cu  chipul ei.

Kendall Jenner

Kendall Jenner are norocul de a proveni dintr-o familie faimoasă, celebrul clan Kardashian, care a propulsat-o imediat în lumina reflectoarelor și așa a ajuns în scurt timp cel mai bine plătit model din lume. Spre deosebire de sora ei Kylie, Kendall nu a avut nevoie de foarte multe intervenții, sau cel puțin ale ei nu au fost atât de vizibile. Totuși,  dacă ne uităm mai atent putem observa că buzele lui Kendall sunt mai mari, nasul mai mic și pomeții mai proeminenți.

Gisele Bundchen

Gisele Bundchen a fost descoperită de o agenție de modele, într-un restaurant fastfood, pe când avea doar 13 ani. De atunci, fotomodelul brazilian a trecut prin câteva schimbări, care au ridicat semne de întrebare. Și-a modificat nasul? Și-a mărit bustul? Până acum, modelul nu a făcut nicio declarație clară, dar a dat de înțeles că a apelat la ajutorul chirurgului estetician pentru mici retușuri.

Tyra Banks

Frumoasa Tyra Banks a recunoscut că și-a operat nasul la începutul carierei și că a preferat întotdeauna să poarte peruci, nefiind mulțumită de podoaba sa capilară. Într-un interviu, modelul a încurajat operațiile estetice, declarând că nu este de acord cu femeile care critică astfel de decizii.

Chrissy Teigen

Soția lui John Legend a fost top model, înainte de a se dedica televiziunii și vieții de familie. Deși multă lume îl invidiază pe John pentru că are o soție atât de frumoasă precum Chrissy, aceasta a declarat că aproape totul este „fake” la fața ei, mai puțin pomeții. Aceasta și-ar fi mărit buzele și și-a lăsat sprâncele să crească, pentru un look cât mai natural.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.