Hot On Kiss

Votează acum hitul zilei la Kiss FM: SICKOTOY - „Addicted”

Dacă ți-a plăcut și ție single-ul „Addicted”, nu uita să-l votezi, pentru a intra în playlist-ul Kiss FM!

În fiecare dimineață, Kiss FM îți prezintă hitul zilei, iar astăzi ne declarăm îndrăgostiți de noua piesă de la SICKOTOY - „Addicted”. Piesa are ritmuri vibrante și te va face să dansezi instant, așa că dă-i un play și spune-ne cum ți se pare!

Cu o experiență amplă atât în muzică, cât și în programare, SICKOTOY este unul dintre cei mai fresh producători de muzică ai momentului. Crescând în Europa, SICKOTOY a fost întotdeauna pasionat de explorarea muzicii, lucru ce l-a făcut să petreacă foarte mult timp călătorind, astfel obținând o înțelegere profundă a diverselor culturi și stiluri muzicale pe care le-a întâlnit.

Prin călătoriile sale, artistul a cunoscut o mulțime de personalități muzicale, de la tineri talentați dar neexperimentați până la artiști bine stabiliți pe piața muzicală din jurul lumii. Cu timpul, producătorul a dezvoltat un sunet propriu cu adevărat unic, aducând o aromă distinctă de sunete cu influențe arabești de club și linii profunde de bass, sunet ce i-a adus deja mai multe poziții de top în chart-uri muzicale importante.

Dacă ți-a plăcut și ție single-ul „Addicted”, nu uita să-l votezi, pentru a intra în playlist-ul Kiss FM!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.