untold

Ce faci dacă te-ai pierdut de prietenii tăi la UNTOLD

Dacă ți se întamplă să nu îți mai găsești prietenii prin marea de oameni la UNTOLD, ne-am gândit să îți venim în ajutor cu câteva sfaturi!

În vara asta, Kiss FM este radioul distracției de la UNTOLD! Ești pregătit pentru cele mai tari experiențe din această vară? Noi te ținem la curent cu cele mai tari lucruri despre festivalul tău preferat și te pregătim din timp pentru eveniment.

Dacă ți se întamplă să nu îți mai găsești prietenii prin marea de oameni la UNTOLD, ne-am gândit să îți venim în ajutor cu câteva sfaturi!

1. Amintește-ți cu ce erau îmbrăcați prietenii tăi. Înainte să intrați în perimetrul festivalului, faceți o poză împreună, chiar ajută!

2. În cazul în care bateria telefonului îți moare, fii sigur că ți-ai notat pe o bucată de hârtie numărul de telefon al unui prieten care știi că îți va răspunde fără doar și poate.

3. Nu pleca nicăieri de unul singur! Asigură-te că ai prin preajmă 2-3 prieteni care știu întotdeauna pe unde mergi și reciproc, iar astfel vei evita garantat orice fel de situație neplacută.

4. Stabilește cu prietenii tăi un loc în care să vă întâlniți în caz că vă pierdeți unii de ceilalți, spre exemplu, în apropierea locului pe unde ați trecut când ați intrat, etc.

5. Poartă o ținută unică și creativă - nu numai că îi va ajuta pe prietenii tăi să te identifice mai rapid, dar vei primi cel mai probabil și complimente.

6. Nu te panica sau demoraliza! Ai venit la festival să te simți bine, și nu poți lăsa o mică întâmplare care se va rezolva garantat să îți strice distracția!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.