Kiss Music News

INTERVIU | Lora ne-a dezvăluit cum este să fii business woman

Citește acum interviul nostru cu Lora de la ONE! Festival!

Lora a urcat în acest weekend pe scena de la ONE! Festival și ne-a încântat cu un show plin de energie. Cu această ocazie, am apucat să stăm de vorbă cu ea în backstage și am aflat mai multe despre prima ei vacanță la mare, dar și despre business-ul pe care îl are.

Lora, artistă și business woman!

Poate că toată lumea o știe pe Lora ca fiind o artistă de succes, dar și om de televiziune, însă aceasta a mai adăugat ceva în CV-ul său!

În viața nu trebuie să faci un singur lucru, dacă poți să faci mai multe și să le faci mai bine, atunci fă-le. Ideea este să te facă fericit tot ceea ce faci.

Pe lângă muzică, eu sunt foarte fericită să fiu business woman și să-mi lansez propria companie de cosmetice, de skin care. N-am crezut niciodată că o să pot să fac asta, dar am reușit într-un final.

Un sfat pentru femei?

Sunt foarte multe fete cărora le este frică să-și îndeplinească visele și vreau să le spun că ăla e un prag, e un test și dacă reușesc să treacă de acel prag, se întâmplă miracole. E foarte important mindset-ul - mindset-ul îți dă energia să muncești și îți dă inspirația.”

Prima vacanță la mare?

 „În tabără la Năvodari, cu muzica. Eram înconjurată de artiști, împreună cu proful meu de muzică, cel căruia îi datorez tot ce mi s-a întâmplat pe plan muzical - el este cel care a crezut cel mai mult în mine, mai ales la o vârstă la care nu prea știi care-i treaba. Prima mea vacanță și primul meu sărut au fost la Năvodari.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.