Cool Stuff

Keanu Reeves și-a găsit în sfârșit o iubită! Cum arată cea care i-a furat inima actorului!

Keanu Reeves are o nouă iubită și pare extrem de îndrăgostit!

Keanu Reeves este unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood, iar de-a lungul carierei sale, acesta nu a avut prea multe iubite, iar în ultimii ani nu s-a afișat cu nicio femeie în public. Însă de curând, actorul a regăsit dragostea în brațele Alexandrei Grant, o artistă în vârstă de 46 de ani, care l-a însoțit pe Keanu la mai multe evenimente în ultima perioadă.

Deși majoritatea actorilor preferă să își țină relațiile ascunse de ochii presei, Keanu a decis să își asume noua relație și pare foarte îndrăgostit de Alexandra.

Cei doi au colaborat pentru cărțile Ode To Happiness și Shadows, iar Alexandra Grant s-a ocupat de partea vizuală a celor două volume. Prima carte a fost publicată în 2011, iar cea de-a doua, cinci ani mai târziu. Cei doi dețin împreună și o editură – X Artists’ Books, așa că pe cei doi îl leagă și un business, nu doar o poveste de dragoste.

Faptul că celebrul actor din Matrix are o iubită a fost o surpriză pentru întreaga industrie de la Hollywood, unde Keanu este cunoscut ca fiind genul singuratic. Actorul și-a pierdut iubita într-un teribil accident rutier, în 2001, iar de atunci, acesta nu a mai avut nicio relație serioasă.

Totuși, în presă s-a tot zvonit că actorul ar fi fost cuplat cu Charlize Theron, Winona Ryder și Diane Keaton, care este mai mare cu 20 de ani decât Keanu. Totuși, Keanu a confirmat niciuna dintre aceste relații, iar faptul că se afișează cu Alexandra Grant este un semn că totul este serios între cei doi.

Cine este Alexandra Grant?

Noua iubită a lui Keanu Reeves este o artistă din Los Angeles, ale cărei opere de artă au fost inspirate de dragostea pentru cuvinte. Aceasta a copilărit în Mexic, Spania și Franța și a studiat în Los Angeles,  iar operele ei sunt expuse la Muzeul de Artă Contemporană din L.A.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.