Smartfriend

Keanu Reeves, într-un nou film cu supereroi regizat de frații Russo!

Keanu Reeves îmbacă costumul de supererou, în viitorul film al fraților Russo!

Frații Joe și Anthony Russo, regizorii celor mai apreciate filme cu supereroi, „Avengers: Infinity War” și „Endgame”, pregătesc un nou proiect cu nimeni altul decât Keanu Reeves.

Frații Russo nu au luat cu adevărat o pauză după ce au regizat cel mai de succes film al ultimilor ani, ci au pornit o serie de noi proiecte. Totuși, dintre acestea, cel care a stârnit cel mai mult interesul este „Past Midnight”, o producție Netflix cu supereroi, în care rolul principal va fi interpretat de protagonistul din John Wick.

Din păcate, fanii vor mai avea de așteptat. Filmul nu este nici măcar în etapa de producție. Anunțat inițial în urmă cu câțiva ani, regizorii au fost mult prea ocupați pentru a oferi mi multă atenție acestui proiect. Într-un interviul recent, acordat pentru Invers, duo-ul a confirmat că se află încă în „etapa de formare”.

„Past Midnight” se află încă într-o etapă formativă. Deci probabil nu ar fi indicat să vorbim despre asta, dar este un scenariu fascinant”, a declarat Joe.

Keanu Reeves nu va fi pentru prima dată în postura unui supererou. Reeves îi are deja la activ pe John Wick – un asasin foarte talentat și pe Neo, din „The Matrix” – care sfidează toare regulile timpului și spațiului.

În plus, Directorul de creație al Marvel Entertainment, Kevin Feige, a confirmat în luna iunie a acestui an, că actrorul este luat în considerare pentru tot ceea oferă MCU.

Vorbim cu el pentru aproape fiecare film pe care îl producem. Vorbim cu Keanu Reeves despre asta ... Nu știm când, dacă sau dacă vreodată se va alătura MCU, dar ne dorim foarte mult să găsim cea mai bună metodă pentru a face asta”.

Pănă atunci, Keanu Reeves se află în timpul filmărilor pentru noul Matrix. În același timp, frați Russo lucrează la noua producție, „Cherry” – o dramă tulburătoare, care îl are în rolul principal pe Tom Holland.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.