Kiss Music News

Lady Gaga organizează un concert pentru cei care luptă cu pandemia de COVID-19. Ce alte vedete i se alătură!

John Legend, Maluma sau Andrea Bocelli sunt doar câțiva dintre cei care i se alătură!

Lady Gaga a anunțat că organizează un concert caritabil, pentru sprijinirea personalului medical care luptă împotriva coronavirusului. Evenimentul, intitulat „One World: Together at Home”, va avea loc pe 18 aprilie și va fi transmis de ABC, NBC, CBS, dar va ajunge la fanii din întreaga lume și prin intermediul rețelelor de socializare.

Concertul va fi găzduit de vedetele TV Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel și Stephen Colbert. De asemenea, artistei i se alătură nume mari din industria muzicală: Elton John, John Legend, Chris Martin, Lizzo, J Balvin, MalumaAndrea Bocelli, dar și David Beckham, Priyanka Chopra sau actorul Idris Elba, care a suferit de coronavirus.

În cadrul unei conferințe de presă, artista a declarat că prin această inițiativă vrea să „își exprime recunoștința” pentru cei care se află din prima linie în lupta pandemia de COVID-19.

„Inima mea este alături de toți medicii de la urgențe și de asistentele care dorm în mașini pentru a se asigura că nu își infectează familia sau părinții”, a spus Gaga.

În ceea ce privește obiectivul concertului, aceasta a declarat că: „Sunt trei lucruri importante pentru noi toți, care se întâmplă acum. Că sărbătorim și evidențiem comunitatea globală, care apare acum. Doi, vrem să evidențiem amploarea acestei mișcări culturale istorice, fără precedent. Și trei, vrem să sărbătorim și să încurajăm puterea spiritului uman”.

Pănă acum Lady Gaga și organizația Global Citizen au strâns deja 35 de dolari pentru Organizația Mondială a Sănătății. Fondurile obținute vor fi folosite pentru a cumpăra echipamente personalului medical și vor sprijini eforturile pentru producția de medicamente și vaccinuri.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.