Kiss Music News

LORA lansează videoclipul piesei „O rană”, filmat în timpul izolării în Bali

După cinci luni de izolare în Bali, LORA a revenit cu o surpriză pentru fani!

După aproape cinci luni de izolare în Bali din cauza pandemiei de coronavirus, LORA a revenit în țară cu o surpriză pentru fani. Artista a adus cu ea o mică parte din experiența revelatoare petrecută acolo în videoclipul piesei „O rană”.

Noul single este produsă în studioul Nomad Music și a fost compus de către LORA, alături de Diana Sturza, Cătălin Tamazlicaru, Dediu Razvan, Alex Antonescu și Petre Cătălin.

„Ai fost vreodată acuzat/ă de ceva ce n-ai făcut? Au fost vreodată gesturile, faptele sau vorbele tale înțelese greșit? Și dacă peste toate astea adăugăm răzbunarea omului iubit, ne trezim cu răni greu de vindecat. Dar vindecarea are nevoie de timp. E un proces în care trebuie să crezi. „O rană” va spune o poveste și îmi doresc să fii acolo să o asculți și să o dai mai departe”, a declarat LORA!

Videoclipul a fost filmat în Bali,și a fost realizat după un scenariu scris chiar de artistă. Ea a reuțșit să adune o echipă formată din turiști aflați în vacanță acolo, nevoiți să rămână la fel de mult timp în Indonezia.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.