Razi cu Rusu si Andrei

Se organizează Untold și Neversea în vara aceasta?

Ne vedem în vara asta la Untold și Neversea?

Cu toții ne întrebăm oare cum va arăta vara lui 2021. Vom putea călători? Ne putem face planuri de vacanță? Ne revedem cu prietenii la festivaluri? În ultimul an, industria organizatorilor de evenimente a fost una dintre cele mai afectate, însă, pentru 2021 există o speranță. În această dimineață, Edi Chereji ne-a dezvăluit ce soluții se iau în calcul pentru ca anul acesta să ne putem reîntâlni cu toții la Untold și Neversea.

Săptămâna trecută ne-am întâlnit într-o gașcă mai mare și cu colegii noștri din HORECA și cu cei din industria turismului și am strigat cât de tare am putut noi că e momentul să ne gândim la soluții. Soluții pentru restarta toată industria asta care suferă de un an de zile. Iar cea mai bună soluție de a restarta activitatea este aceea de a face testări rapide la intrarea la un eveniment sau într-un restaurant. Încet-încet, mesajul nostru ajunge la autorități și e foarte important să există înțelegere din partea lor. S-au făcut tot felul de studii, iar 90% dintre tinerii chestionați din România au spus că ar veni în orice moment la un eveniment, pentru că au încredere în organizatori. Au încredere că ne-am organiza în așa fel încât toată lumea să fie în siguranță.

Chiar în urmă cu trei săptămâni s-a organizat un eveniment de tip test în Berlin, iar cea mai bună concluzie de acolo a fost aceea că dacă oamenii se testează, totul devine mult mai sigur, mai sigur decât o vizită o supermarket”, a spus Edi Chereji.

În ceea ce privește organizarea festivalurilor Untold & Neversea, se pare că șansele sunt destul de mari, mai ales dacă va exista o formulă de control a accesului în cadrul evenimentului.

Șansele de organizare a festivalurilor Neversea și Untold sunt undeva spre 80-90%. Testarea rapidă va fi folosită pentru multe evenimente și odată ce mergem pe varianta asta, avem șanse de reușită. De asemenea, vor avea acces și cei care se vaccinează sau cei care s-au vindecat și au dovada prezenței anticorpilor. Astfel, evenimentele s-ar putea organiza, fără să se mai pună problema limitei de persoane. Dacă avem această formulă prin care le permitem accesul doar celor fără risc de transmitere a virusului, atunci evenimentele se pot organiza și cu 1000, dar și cu 50.000 de persoane”, a confirmat Edi Chereji.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.