Razi cu Rusu si Andrei

Tudor Chirilă - „Dacă aș avea o placă sub statuia mea din Vamă, ar scrie pe ea ”Bibi + Elena = Love”.

De vorbă cu Tudor Chirilă despre Vama Veche și concerte!

Trupa VAMA ne-a încântat în această dimineață cu un mini-concert la „Râzi cu Rusu și Andrei”, iar cu această ocazie, Tudor Chirilă ne-a povestit mai multe despre următoarele proiecte ale formației.

Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru 23 și 24 aprilie, poți trece în calendar două-super concerte VAMA, care vor fi susținute live, chiar pe plaja din Vama Veche, și transmise online pentru publicul de acasă pe platforma Streamerse.

Biletele se cumpără de pe Streamerse.net. Sunt trei categorii de bilete. Poți să îți iei ambele concerte, dacă stai la apus, te ametești, nu te mai culci și prinzi și concertul de la răsărit. Dacă ești matinal și faci jogging, îți iei doar ”Răsăritul”, iar dacă nu... îți iei doar ”Apusul””, a explicat Tudor.

Pe lângă hiturile deja cunoscute, trupa VAMA a cântat în această dimineață și noul single „Fuli Bon Bon”, de care sigur te vei îndrăgosti.

Ne-am distrat foarte tare cu Fuli Bon Bon. Eu tot aștept un producător de creme, care să spună – „Ok, băieți, ați făcut campania de marketing, ați făcut promovarea, vreau și eu să produc crema asta”. Mai așteptăm”, a spus Tudor.

Rusu și Andrei au profitat de ocazie și l-au întrebat pe Tudor ce descriere ar alege pentru o plăcuță din piatră, dacă în viitor, artistul ar avea o statuie ridicată în Vama Veche.

Dacă aș avea o placă sub statuia mea din Vamă, ar scrie ”Bibi + Elena = Love”. Statuile pentru asta sunt create, să fie decorate cu graffitti, sau să fie dărâmate. Cum au dărâmat-o pe aia a lui Lenin”, a spus Tudor Chirilă.

Te invităm să urmărești întregul interviu mai jos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.