Cool Stuff

Mesaje emoționante și fotografii de colecție. Uite cum au petrecut vedetele din afară Ziua Internațională a Mamei

An de an, vedetele de peste ocean sărbătoresc pe 2 mai Ziua Internațională a Mamei cu declarații emoționante.

An de an, vedetele de peste Ocean sărbătoresc pe 2 mai Ziua Internațională a Mamei. Nici de data aceasta nu au trecut-o cu vederea și au marcat momentul cu o serie de urări emoționante și declarații de dragoste.

Eva Longoria

Actrița a distribuit pe Instagram o fotografie în descrierea căreia le-a transmis tuturor mamelor că fac un lucru extraordinar și că este alături de ele.

„La mulți ani tuturor mamelor , care fac asta zi de zi. Vă văd, vă aplaud și vă susțin în fiecare zi. Și în cele din urmă, celei mai tari mame dintre toate, mama mea. Nu există o zi în care sa nu-I mulțumesc lui Dumnezeu că te-a ales să-mi fii mamă”, a transmis aceasta.

Emma Roberts

Emma Roberts și-a petrecut ziua alături de familie și nu a fost atât de generoasă în cuvinte. Ea doar le-a urat tuturor „La mult de ani de Ziua Mamei”, în descrierea unei fotografii în care apare alături de micuțul său, născut la începutul anului.

John Legend și Chrissy Teigen

După un an greu pentru Chrissy Teigen, care a pierdut o sarcină, soțul ei nu putea să treacă cu vederea acest eveniment.

„La mulți ani de Ziua Mamei pentru minunata mea soție. A fost un an care te-a testat în foarte multe moduri, dar ai trecut prin toate, devenind o mamă mai puternică, mai înțeleaptă, mai fericită și mai bună ca oricând. Sunt atât de norocos să te am ca partener, sursă de inspirație și cel mai bun prieten al meu. Te iubesc pentru totdeauna”, i-a transmis John Legend.

Kate Hudson

„Fac totul pentru copiii mei și pentru viitorul lor”, a scris actrița în descrierea unui colaj de imagini cu întreaga familie. „Și sunt norocosă că am avut bazele formate de propria mamă. Pentru toate mamele, de pretutindeni, La multi ani de Ziua Mamei. Și să nu uitați, dacă pare o muncă grea, este cu siguranță o muncă BUNĂ! Pentru că într-adevăr creșterea următoarei generații nu ar trebui să fie niciodată ușoară. Iubire tuturor”, a mai adăuga aceasta.

Chris Hemsworth și Elsa Pataky

Chris Hemsworth a împărtășit această fotografie a soției sale, alături de fiica lor, India și gemenii Sasha și Tristan, scriind: „La mulți ani de Ziua Mamei tuturor mamelor geniale, harnice, purtătoare de copii, care își suportă soțul. Vă salutăm @elsapatakyconfidential”.

Gigi Hadid

Gigi Hadid a marcat Ziua Mamei cu o postare dedicată micuței Khai. „Zvonurile sunt adevărate: cel mai bun prieten al meu, scopul, muza, cea mai mare mândrie și bucurie!”, a scris modelul în descrierea postării sale de pe Instagram. „Mă simt extrem de norocoasă și inspirată sa fiu mama ta, a mea Khai! Un suflet care dăinuie plin de soare, care luminează zilele tuturor!”.

Matthew Koma și Hilary Duff

Matthew Koma a fost un alt soț care și-a sărbătorit soția de Ziua Mamei printr-o declarație foarte emoționantă, presărată cu câteva glume.

„Să o văd devenind o mamă de 3 copii a fost cu siguranță cea mai modestă experiență din viața mea. Răbdarea, puterea, dragostea și empatia necesare unei mame sunt cu mult peste ceea ce aș putea visa să posed. Faci totul cu atâta grație și o mai faci să arate și ușor. Anul acesta, în special, ne-ar fi terminat de tot copiii dacă nu ar fi fost capacitatea ta de a ne conduce cu sensibilitate și echilibru. Mulțumesc că ai fost liderul haitei noastre. Mulțumesc pentru trei copii frumoși și îmi pare rău pentru implicarea mea, care contribuie la frica pentru orice muscătură de căpușă, de un vârtej de păr sau frica irațională de alergiile la creveți. Suntem cei mai norocoși”, a scris artistul pe Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.