Razi cu Rusu si Andrei

Olivia Addams - „Am trei diplome. Una în germană, una în engleză și una în română”

Olivia Addams a dezvăluit care este numele său real, la „Râzi cu Rusu și Andrei”.

Olivia Addams ne-a încântat în această dimineață cu noul său single „Strangers”, pe care l-a interpretat live în studioul Kiss FM. Iar cu această ocazie, artista a stat la povești cu Rusu, Andrei și Ana, cărora le-a dezvăluit mai multe despre numele ei de scenă.

Sunt o mare fană a familiei Addams, eram fana vărului IT. Nu mă cheamă Adam! Dar când eram mică îmi puneam tot părul blond pe față și niște ochelari de soare și eram direct vărul IT. Și amuzant e că nici măcar Olivia nu mă cheamă. Numele meu real este Livia”, a spus artista.

Chiar dacă toate piesele ei sunt în limba engleză, Olivia Addams vorbește fluent și limba germană, pe care a învățat-o după ce a locuit în Germania, timp de un an.

La 16 ani am plecat în Germania, pentru că făceam meditații la germană și nu reușeam să învăț limba. Și tati mi-a zis să mă duc în Germania. A fost o idee foarte bună. A venit cineva la noi în școală și ne-a întrebat dacă vrea careva să studieze un an în altă țară. Și am zis: EU! Și m-am uitat și nu ridicase nimeni mâna. Am fost singura care a plecat. Eu am făcut parte din corul Allegretto, de mică, așa că am călătorit prin toată lumea și am devenit independentă și știam să am grijă de mine”, a povestit Olivia Addams.

Pe lângă muzică, Olivia Addams a fost extrem de ocupată în ultimii ani cu studiile, având deja trei diplome!

„Am trei diplome. Una în germană, una în engleză și una în română. Mi-a plăcut mie la școală. De la Sheffield am o diplomă în comunicare. (...) Dar nu îmi fac singură PR-ul. Însă, tot ce am învățat la master, am aplicat pe mine. Dacă nu mergeam la acel master, nu deveneam virală pe TikTok. Am avut o profesoară care ne-a spus: „Știți ce e asta? Tik Tok. Descărcați-l, pentru că o să devină viral”. Și așa a fost!”, a povestit cântăreața.

Te invităm să urmărești întregul interviu cu Olivia Addams mai jos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.