Cool Stuff

Aici a stat Catherine Zeta-Jones în Predeal! Ce pretenţii a avut celebra actriță?

Catherine Zeta-Jones, o adevărată divă și în România.

Catherine Zeta-Jones și alți actori celebri, alături de regizorul Tim Burton se află în România de peste o lună. Ei filmează pentru „Familia Addams” în mai multe locuri din țară, atât în București, cât și la munte.

Celebra actriță s-a îndrăgostit de țara noastră şi a promis că va reveni ori de câte ori va avea ocazia. În Predeal, ea a fost cazată la un hotel de patru stele, într-un apartament luxos, cu șemineu și SPA în cameră. 


Deși prezența întregii echipe a fost foarte discretă, turiștii cazați acolo s-au putut întâlni cu unii dintre actori în restaurant. Singura care nu a dorit să coboare a fost chiar actrița, care și-a făcut apariția doar în sala de conferinţe, unde cu toții se întâlneau pentru indicațiile scenice, transmite Click!

De asemenea, singura dată când a fost văzută în restaurant, un bodyguard a fost în permanență alături de ea și s-a asiguat că nu este fotografiată sau deranjată.


Pentru că este vegetariană, vedeta de 52 de ani, a cerut în mod special preparate culinare doar pe bază de legume. Ea a fost servită în cameră de către personalul pus la dispoziţie și nu prea a părăsit apartamentul de 300 de euro pe noapte. 

„Ne bucurăm că am fost gazde pentru întreaga echipă de filmare. S-au simţit foarte bine la noi şi ne-au promis că revin. Catherine este o divă în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat managerul hotelului pentru publicația citată.

Turiștii s-au pozat cu actorii din „Familia Addams”

Deși Catherine nu a fost atât de sociabilă, nu se poate spune același lucru despre colegii ei de platou.


Luis Guzman şi fiul lui, Cemi, sau regizorul Tim Burton au fost imediat recunoscuți de fanii care nu au ratat ocazia să se fotografieze cu celebrii actorii. Iar același lucru s-a întâmplat și cu o parte din angajații hotelului.

FOTO: Click.ro

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.