Kiss Music News

Jessie J a pierdut sarcina după ce hotărâse să aibă un copil pe cont propriu. Ce a declarat artista?

„Sunt încă în șoc, tristetea este copleșitoare. Dar stiu că sunt puternică și știu că voi fi ok”, a scris Jessie J pe Instagram.

Lucrurile nu se mai liniștesc pentru Jessie J. După ce la începutul anului a dezvăluit că nu mai poate cânta din cauza unor probleme de sănătate, ulterior s-a despărtit de iubitul ei și acum tocmai a mărturisit că a pierdut o sarcină. 

Artista a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu testul de sarcină pozitiv și un mesaj emoționant. Ea a dezvaluit ca a hotărâ „să aibă un copil pe cont propriu”, însă la cea de-a treia ecografie a aflat că „nu se mai aud bătăile inimii”.

„Ieri dimineață, râdeam cu o prietenă și spuneam: „serios, totuși, cum o să trec peste concertul meu din LA de mâine seară, fără să-I spun publicului că sunt însărcinată”. Până ieri după-amiază, îmi era teamă că nu o să trec peste concert fără să dezvălui...”, și-a început ea  povestea. „După ce am făcut a treia ecografie mi s-a spus că nu se mai aud bătăile inimii”.

Ea a continuat: „În această dimineață am simțit că nu mai am control asupra emoțiilor mele. S-ar putea să regret că am postat asta. De fapt nu știu. Ce știu este că vreau să cânt în seara asta. Nu pentru că evit durerea sau procesul, ci pentru că știu ca asta mă va ajuta"

„Am avut 2 spectacole în 2 ani și sufletul meu are nevoie de asta. Și mai mult astăzi. Știu că unii oameni se vor gândi că ar trebui să-l anulez. Dar în acest moment știu sigur un lucru. Am început să cânt când eram mică de bucurie, pentru a-mi umple sufletul și ca o terapie pentru iubirea de sine, asta nu s-a schimbat niciodată și trebuie să procesez asta în felul meu”, a explicat artista. 

„Vreau să fiu sinceră și reală și să nu ascund ceea ce simt. Merit asta. Vreau să fiu eu însămi cat de mult pot în acest moment. Nu doar pentru public, ci și pentru mine și copilul meu care a făcut tot ce a putut”, a împărtășit ea. „Mă cunosc pe mine și știu că aș vorbi despre asta pe scenă pentru că asta sunt. Deci, în loc de un discurs emoționant în lacrimi încercând să-mi explic energia. Asta pare o variantă mai sigură”


Jessie J a mai explicat că a decis să aibă un copil singură pentru că este „tot ce mi-am dorit vreodată și viața este scurtă”

„A ramane însărcinată a fost un miracol în sine și o experiență pe care nu o voi uita niciodată și știu că o voi avea din nou. Sunt încă în șoc, tristetea este coplesitoare. Dar știu că sunt puternică și știu ca voi fi ok”, a mai adăugat ea. „Știu, de asemenea, că milioane de femei din întreaga lume au simțit această durere și mult mai rău. Mă simt conectată cu cei pe care îi cunosc și cu cei pe care nu îi cunosc. Este cel mai singur sentiment din lume”.

Într-o altă imagine, ea a mai distribuit un citat al poetului australian Şeyda Noir care spunea: „Uneori dragostea nu va fi suficientă pentru a face lucrurile să funcționeze și asta e ok. Nu înseamnă că ai eșuat”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.