Kiss Music News

Kanye West nu acceptă despărțirea de Kim Kardashian. Cum vrea să își salveze căsnicia?

Kim Kardashian și Kanye West au viziuni diferite despre cum ar trebui să arate relația lor.

În timp ce Kanye West jură că o să refacă relația cu fosta lui soție, Kim Kardashian se bucură la maxim de noua ei relație cu Pete Davidson. Deși sunt în plin divorț, rapper-ul nu poate să accepte că totul s-a terminat și vorbește despre ea pe unde prinde momentul.

În timpul unei vizite într-un cartier format din oameni ai străzii din Los Angeles, el a povestit despre cum Dumnezeu își dorește ca el să rămână căsătorit cu Kim, dar și despre propriile sale greșeli sale.

„Acum este este momentul să reluăm legătura cu familiile, în această zi de Ziua Recunoștinței. Totul este reluăm legătura cu familia”, a spus el. „În această dimineață m-am simțit extrem de binecuvântat să mă trezesc, să mă antrenez și să pot conduce până la casa mea să-mi văd soția și copiii”„Așa este. Am spus soția mea și copiii mei și vreau ca toată lumea să se roage pentru familia mea”, a continuat artistul.


Se pare că rapperul încearcă din răsputeri să se împace cu Kim, cu toate că e nu pare prea interesată. El a spus că e de părere că oamenii se pot schima: „Povestea pe care Dumnezeu vrea să o vezi este că totul poate fi răscumpărat. În toate aceste relații am făcut greșeli. Eu am făcut greșeli. Am făcut public lucruri care au fost inacceptabile din partea unui soț”.

Kim Kadashian și Pete Davidson nu se mai ascund

În tot acest timp, Kim Kardashian pare mai fericită ca oricând de mână cu noul ei iubit, cu 13 ani mai tânăr. Zilele trecute, cei doi s-au bucurat de o cină privată la restaurantul Giorgio Baldi din Santa Monica și au renunțat să se mai ascundă pe paparzzi.

Astfel, ei au fost surprinși ținându-se de mână, chicotind în mașină, semn că nu le mai pasă ce spun gurile rele. De asemenea, un alt lucru care le-a atras atenția fanilor a fost semnul de pe gâtul lui Pete. Oare să își fi marcat Kim teritoriul?


Deși niciunul nu a comentat zvonurile, au început să apară informații de la apropiații lor: „Sunt cu adevărat fericiți și vor să vadă unde duce totul. Ea încearcă să nu facă mare lucru în privința asta, dar este foarte interesată de el. Kim este îndrăgostită de el și este foarte entuziasmată”, a devăluit o sursă pentru E!News.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.