Cool Stuff

Sarah Jessica Parker a luat bani grei pentru continuarea „Sex and the City”. Cât primește pentru un singur episod!

Continuarea serialului „Sex and the City” i-a rotunjit frumșel averea actiței Sarah Jessica Parker .

Sarah Jessica Parker a devenit cunoscută în lumea întreagă pentru rolul lui Carrie Bradsaw din „Sex and the City” și publicul s-a îndrăgostit pe loc de ea. Acum, actrița a revenit în rolul care a consacrat-o, dar probabil nu doar de dragul personajului.

Aceasta se mândrește cu o avere impresionantă, la care contribuie foarte mult și continuarea celebrului serial. Se pare că ea câștigă mai bine de un milion de dolari pentru fiecare episod al seriei „And Just Like That”, care va avea zece episoade. Astfel, potrivit Variety, această colaborare i-a adus actriței de la Hollywood 10 milioane de dolari. 


De asemenea, potrivit Celebrity Net Worth, Sarah Jessica Parker a câștigat nu mai puțin de 15 milioane de dolari pentru filmul „Sex and the City”, iar ulterior, rolul din „Sex and the City 2” i-a adus în conturi 20 de milioane de dolari. 

Cele trei sezoane ale serialului care poartă același nume i-au adus aproape 50 milioane de dolari în conturi, în timp ce pentru sezonul al patrulea, unde a participat și ca producător, a încasat 3,2 milioane de dolari pentru fiecare episod. Asta înseamnă că pentru cele 46 de episoade ale sezoanelor 4,5 și 6, ea a câștigat 147 milioane de dolari.


În plus, ea își mai rotunjește veniturile din vânzarea de parfumuri, a vinurilor pe care le-a lansat acum câțiva ani, dar și a colecției de pantofi. Nu în ultimul rând, actrița are și colaborări de imagine cu diferite branduri, ceea ce înseamnă, de asemenea, alte milioane de dolari în conturi. Tocmai de aceea, potrivit Celebrity Net Worth, averea actriței se ridică la aproximativ 150 de milioane de dolari.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.