Kiss Music News

Alexandra Stan a mărturisit! Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista?

Alexandra Stan a vorbit deschis despre problemele de sănătate de care suferă.

Alexandra Stan este foarte asumată și vorbește deschis atât despre lucurile frumoase, cât și despre cele mai puțin plăcute. Acum ea a dezvăluit în cadrul podcastului „Aproximativ discuții” că se confruntă cu o problemă de sănătate, în urma participării la „Survivor”.

Cântăreața a fost diagnosticată cu tiroidită Hashimoto, o afecțiune autoimună în care sistemul imunitar atacă glanda tiroida, determinând frecvent hipotiroidism. Boala se întâlnește cu predilecție între femei și mod normal, afecțiunea se tratează cu terapie de substituție hormonală.

Ea se confruntă cu această problemă de mai mult timp, dar a fost diagnosticată după ce a părăsit competiția. „Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului. Am tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea”, a declarat ea.


Vestea că are probleme de sănătate vine într-un an dificil pentru artistă. Aceasta s-a căsătorit în secret, în acest an, cu Emanuel Necatu, dar a divorțat după doar trei luni. 

În cadrul interviului ea a mai spus că: „Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut. Aici este chakra comunicării, vorbirii. Eu mulți ani aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni, de-asta vreau să-mi fac un podcast, ca să vorbesc”.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.