Kiss Music News

Gata cu buclele blonde! Billie Eilish se întoarce la look-ul care a consacrat-o

Billie Eilish a revenit la look-ul care o face să se simtă cel mai bine în pielea ei.

Pe măsură ce Anul Nou se apropie, Billie Eilish se pregătește pentru un nou început. Artista tocmai a renunțat la buclele blonde și s-a întors în tabăra bruntelor.

Artista în vârstă de 19 ani a distribuit pe contul ei de Instagram o fotografie cu noul său look, scriind „V-a fost dor de mine?”. Înainte de asta, ea mai postase la Stories o imagine pentru a-și pune pe jar fanii. „Ghici ce”? a scris ea,  alături de poza în care apărea doar noul breton.

Deși în ultima perioadă ea a abordat un look mult mai feminin, se pare că nu a putut rezista prea mult. Recent, vedeta pop a vorbit pentru Vanity Fair despre modul în care aspectul îi afectează încrederea în sine. 

Ea a declarat într-un interviu, publicat pe 30 noiembrie, că părul ei anterior negru și vârfurile verzi neon au făcut-o să se simtă prea vizibilă în public. „Atitudinea mea era de genul: „Nu pot să ies, nu pot să merg aici, nu pot să merg acolo”, a explicat Billie„Nu am putut să merg într-un parc sau să iau o cafea, asta m-a speriat. Dar în ultimul an m-am deschis”.

Ea a mai adăugat că nu doar părul a făcut-o să iasă în evidență: „Am spus: „Vreau să fiu văzută doar dacă arăt ca mine”. Așa că nu aș purta niciodată nimic normal”. Și se pare că acum se simte mult mai confortabil în pielea ei, cu acest nou look care cu siguranță, o reprezintă mai mult.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.