Cool Stuff

Adorabil! Fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka a împlinit 3 ani. Ce mesaje i-au transmis părinții!

Luna decembrie nu este doar despre Moș Nicolae și Moș Crăciun, ci și despre fiica lor, Namiko!

Sărbătoare mare în familia lui Cabral și a Andreei Ibacka. Luna decembrie nu este doar despre Moș Nicolae și Moș Crăciun, ci și despre fiica lor, Namiko!

Micuța a împlinit 3 ani, pe 5 decembrie, iar părinții i-au făcut urări și pe rețelele de socializare. Andreea Ibacka a postat o imagine adorabilă cu Namiko, alături de un mesaj emoționant.

„Acum fix 3 ani am făcut cunoștință cu cea mai dulce fetiță. @namikoibacka ne-a ales pe @cabralibacka și pe mine să îi fim părinți. Să îi stăm alături la cele mai mari descoperiri, cele mai cool aventuri, cele dintâi năzbâtii. Iar astăzi deja ne surprinde cu înțelepciunea ei, curajul și curiozitatea, căldura imensă, drăgălășenia la superlativ. Te iubim până la cer și înapoi! TOOOOȚI!', așa cum îți place ție să strigi atunci când ne îmbrățișezi, toți ai tăi ne topim după tine. LA MULȚI ANI! Să ai cea mai frumoasă copilărie din lume, iubita mea!”, a scris mama ei pe Instagram.

Și Cabral a marcat momentul, dar în stilul caracteristic. Prezentatorul TV a preferat să posteze o fotografie amuzantă cu fiica sa, cu descrierea „Artă umană. București, 2021”, în care le arată fanilor cât de tare se distrează alături de cea mică.

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai longevive și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2007, pe platourile de filmare, și anul acesta, în luna iunie, au aniversat 10 ani de căsnicie. De asemenea, la începutul lui octombrie, ei au devenit părinți pentru a doua oară, de data aceasta de băiat.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.