Cool Stuff

Povestea unui tatuaj - Francis On My Mind: „Pentru mine tatuajele sunt o formă de exprimare, aşa cum e şi muzica”

Francis On My Mind fuzionează ritmurile pop cu influențele anilor '80, alături de vibrații electro, un stil extrem de apreciat și popular în rândul generației Z. Este printre primele artiste adolescente care abordează acest gen în Romania.

Primele sale piese, „On My Mind”, „Never Be The Same”, „Summer” au fost ascultate pe platformele de streaming din țări precum Polonia, Germania, Suedia, Danemarca, Norvegia și SUA, intrând în unele dintre cele mai mari playlist-uri de gen. 

CITEȘTE ȘI: Povestea unui tatuaj - Sore: „Toate tatuajele mele au o poveste personală”

Francis are deja cinci tatuaje și fiecare dintre ele reprezintă pentru ea o altă formă de exprimare prin artă, ce marchează un anumit moment al vieții. Iată care este povestea lor:

Câte tatuaje ai, când ți-ai facut primul tatuaj și ce te-a determinat să te tatuezi?

„Am cinci tatuaje, l-am făcut pe primul la 16 ani, acesta reprezintă un simbol din muzică şi are o însemnătate foarte mare pentru mine”. 

Povestește-ne un pic despre primul tatuaj.

„Îl aveam în cap de foarte mult timp și a fost destul de greu să-i conving pe ai mei să mi-l fac. Cred că dintre toate tatuajele, acesta mă reprezintă cel mai mult, având ca simbol muzica”. 

Care este tatuajul tău preferat și care este povestea lui?

Tatuajul meu preferat este cel de pe biceps. Este un fluture și acesta simbolizează schimbarea în bine. Am avut o perioadă când am simțit că mă pierd, o perioadă în care simțeam că sunt într-o cădere continuă.

Cu trecerea timpului, am reușit să ies din acea stare, lucrând foarte mult cu mine ca, într-un final, să accept că pe lângă bine există și rău, pentru că altfel nu ar mai fi echilibru. Am făcut acest tatuaj când mi-am dat seama că încep să mă schimb în bine și am simțit nevoia să notez lucrul acesta prin intermediul unui tatuaj”. 


Care e ultimul tatuaj făcut și care e povestea lui?

„Cel mai recent tatuaj făcut este cel de pe antebraț: Give me the chance to make art. Nu cred că mai e nevoie să explic povestea lui, se înțelege de la sine”.  

CITEȘTE ȘI: Povestea unui tatuaj - NOSFE: „Tatuajul de pe piept m-a făcut să mă simt mândru. E un iris,pentru fetița mea”

Cum se leagă tatuajele tale de muzica pe care o faci și de muzică în general?

„Am două tatuaje care se leagă natural de muzica pe care o fac și de muzică, în general”. 

Ai vreun artist a cărui tatuaje îți plac în mod deosebit?

„Mă inspiră foarte mult cele ale lui Shawn Mendes. Are mai multe stiluri de tatuaje: minimaliste și old school, și mi-a atras atenția tehnica lor, aceasta fiind una foarte fină. Pe lângă acest aspect, fiecare tatuaj pare să aibă o însemnătate mare”.  


Care e următorul tatuaj pe care vrei să ți-l faci?

„De ceva timp, nu-mi mai fac planuri în legătură cu tatuajele pe care vreau să le fac în viitor. Pentru mine ele sunt o formă de exprimare, așa cum e și muzica, și nu vreau să caut pur și simplu un model pe internet ca apoi să merg la un tattoo artist, să-i arăt desenul și el să mi-l facă 1 la 1. Nu mai are farmec, parcă devine ceva mecanic, mai ales că pe mine arta mă ajută să mă exprim foarte mult și vreau să se vadă lucrul acesta”. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.