Cool Stuff

Keanu Reeves își confirmă încă o dată rolul de „băiat bun” al Hollywood-ului: a donat peste 30 de milioane de dolari din câștigurile sale din Matrix

Keanu Reeves este poate unul dintre cei mai blânzi și darnici actori de la Hollywood, motiv pentru care presa l-a numit „băiatul bun” al industriei.

Departe de fițe, opulență și aroganțe, Keanu a dus un destin altruist - și-a luat mama cu el la premiile Oscar, a oferit ceasuri Rolex echipei sale de cascadori din cadrul filmului „John Wick 4”, și a scos la licitație o întâlnire cu el, one-on-one, pe Zoom, în scop caritabil.

Astea sunt doar câteva dintre gesturile frumoase pe care actorul le-a făcut, iar lista este completată de o informație care a făcut rapid înconjurul lumii. Reeves își donează 70% din câștigurile sale din primul Matrix (lansat în 1999) către cercetarea în domeniul cancerului; vorbim de o sumă de aproximativ 31.5 milioane de dolari.

Potrivit celor de la The New York Post, el a făcut un profit de 45 de milioane de dolari în urma filmului. În timpul filmărilor, la acea vreme, sora lui mai mică se lupta cu boala. Chiar și după ce ea s-a recuperat, Keanu a continuat munca caritabilă, ba chiar și-a deschis o fundație pentru a susține cercetarea în acest domeniu.


În prezent, al patrulea film din franciză a fost lansat, dar nu s-a descurcat admirabil în box office. Cu toate astea, în timpul promovării producției, fanii au putut afla lucruri intersante despre Reeves. Spre exemplu, în cadrul unui podcast, el a dezvăluit că la un moment dat s-a costumat în Dolly Parton, așa cum a pozat ea în 1978, pe coperta revistei Playboy.


„Mama a fost designer de costume și a făcut câteva outfit-uri pentru Dolly, inclusiv cel purtat de ea pe coperta Playboy. Cumva, ea nu a luat costumul acasă, așa că a rămas la noi și era Halloween-ul. Așa că mi-am pus urechile de iepuraș, apoi corsetul, ciorapi cu plasă și sneakers în picioare. Aveam și părul lung, așa că am fost iepurașul Playboy perfect”, a spus Keanu atunci când a fost invitat la Red Table Talk, show moderat de Jada Pinkett Smith.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.