Cool Stuff

Una dintre cele mai frumoase povești contemporane de iubire s-a încheiat. Cum și-au anunțat despărțirea Jason Momoa și Lisa Bonet

Jason Momoa și Lisa Bonet au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul internațional, însă cei doi și-au anunțat recent despărțirea.

Actorul este cel care a dat vestea pe contul său de Instagram (Lisa nu este prezentă în social media), sub forma unei declarații comune.

„Cu toții am simțit apăsarea și schimbarea acestor timpuri transformatoare. O revoluție se află în plină desfășurare, iar familia noastră nu face excepție, ci simte și crește în urma mișcărilor seismice care se întâmplă. Așa că dăm știrea familiei noastre și anume că drumurile noastre în căsnicie se despart. Împărtășim cu voi asta, nu pentru că suntem de părere că este o știre, ci pentru a putea merge mai departe cu demnitate și onestitate.

Dragostea dintre noi continuă să existe și evoluează în moduri în care-și dorește să fie știută și trăită. Ne eliberăm pentru a fi cine învățăm să fim. Devotamentul nostru rămâne pentru această viață sacră și pentru copiii noștri. Îi învățăm pe copiii noștri despre ceea ce este posibil. Trăim în rugăciune și fie ca iubirea să câștige mereu. J & L”, se arată notat în mesaj.

Informațiile au venit însoțite de o serie de fotografii în care putem să vedem un apus, pe cineva care ține în mâini un pui de pasăre, în timp ce poartă un tricou pe care scrie „Fie ca sufletul meu să țipe iubire”, cât și o fotografie close-up cu mâinile care țin acea pasăre.


O relație care a durat 16 ani

Momoa, 42 de ani, și Bonet, 54 de ani, s-au căsătorit în 2017, după ce au fost împreună mai mult de zece ani. A fost prima căsătorie pentru Jason și a doua pentru Bonet - ea a mai fost căsătorită cu Lenny Kravitz între 1987 și 1993. Actorii au împreună doi copii - fiul Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa, 13 ani, și fiica Lola Iolani Momoa, 14 ani.

Cei doi s-au cunoscut în 2004, într-un club de jazz din LA. Momoa a vorbit mereu frumos despre relația lui, iar într-o discuție cu James Corden, invitat la The Late Late Show, actorul a povestit despre prima lui întâlnire cu Lisa. „S-a întâmplat să fim amândoi în locul potrivit, la timpul potrivit. De fapt, mi-am făcut dread-uri pentru ea. Amândoi aveam. Pur și simplu m-am întors și am auzit-o - Eu sunt Lisa. M-am întors la prietenul meu și m-am prefăcut că țip. Aveam artificii în interiorul meu. Am convins-o să mă ia acasă, deoarece eu locuiam într-un hotel.”


Mai mult, Momoa, cunoscut pentru rolul său din „Aquaman”, în 2013, în cadrul unui interviu, a spus: „Soția mea este o femeie foarte frumoasă. Este frumoasă și o iubesc. Sunt un om foarte norocos.”

În 2016, iubirea continua să fie grăită. „Este femeia visurilor mele. Este minunată pentru că eu sunt un idiot. Este un înger. Este fantastică. Dumnezeu să o binecuvânteze”, a spus actorul celor de la Huffington Post.

Lisa Bonet, în 2018, a confirmat chimia dintre ei: „Am fost împreună din ziua în care ne-am cunoscut. În acel moment, dragostea a venit și a venit într-un mare fel, iar el nu a fugit, așa cum cred că o fac mulți bărbați. Pur și simplu m-a ridicat și m-a aruncat peste umărul lui, fix ca un om al peșterii.”

Iar în 2019, fix înainte de pandemie, într-un interviu acordat celor de la Esquire, el a continuat să vorbească despre fericirea lui alături de actriță: „Dacă cineva îmi spune că ceva este imposibil, eu îi răspund - ascultă aici, m-am căsătorit cu Lisa Bonet. Totul este posibil.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.