Kiss Music News

Raluka, „destăinuri" fără perdea: „Am înșelat și am impresia că o să o mai fac”

Cântăreața a vorbit deschis despre aspecte intime din viața ei!

Raluka a vorbit, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, despre aspecte mai puțin știute din viața ei. Printre ele, vedeta a vorbit și despre viața ei intimă și a recunoscut că a înșelat. 

Raluka a recunoscut că a înșelat în relațiile ei anterioare

Cântăreața a recunoscut că și-a înșelat partenerii în trecut și lasă mereu o portiță deschisă când vine vorba de acest subiect. Ea a mai zis ce caută la un bărbat și ce sentimente și trăiri o încearcă atunci când iubește cu adevărat.

„Am făcut multe tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Și mai sunt în stare, îmi asum aceleași lucruri atunci când iubesc. Am și înșelat! Și am impresia că o să mai înșel în viața mea. Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Avem o problemă în ziua de azi, femeile au devenit independente și puternice, iar bărbații invers. Când sunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn, e cel mai frumos sentiment din lume. E ca un drog”, a subliniat artista. 

Care e cea mai mare frică a cântăreței

Raluka a mai dezvăluit care e una dintre fricile ei cele mai mari și ce și-ar mai dori pentru sine.

„Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile”, a mai detaliat ea. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.