Raluka, „destăinuri" fără perdea: „Am înșelat și am impresia că o să o mai fac”

Cântăreața a vorbit deschis despre aspecte intime din viața ei!

Share

Raluka a vorbit,în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, despre aspecte mai puțin știute dinviața ei. Printre ele, vedeta a vorbit și despre viața ei intimă și arecunoscut că a înșelat. 

CITEȘTE ȘI: Fanii întreabă, Raluka răspunde. Are sau nu iubit jurata de la SuperStar România?

Raluka a recunoscut că a înșelat în relațiile ei anterioare

Cântăreața arecunoscut că și-a înșelat partenerii în trecut și lasă mereu o portițădeschisă când vine vorba de acest subiect. Ea a mai zis ce caută la un bărbatși ce sentimente și trăiri o încearcă atunci când iubește cu adevărat.

„Am făcut multetâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Și mai sunt în stare, îmi asum aceleașilucruri atunci când iubesc. Am și înșelat! Și am impresia că o să mai înșel înviața mea. Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Avem o problemă în ziua deazi, femeile au devenit independente și puternice, iar bărbații invers. Cândsunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn, e cel mai frumos sentiment dinlume. E ca un drog”, a subliniat artista. 

Care e cea mai mare frică a cântăreței

Raluka a maidezvăluit care e una dintre fricile ei cele mai mari și ce și-ar mai doripentru sine.

„Încerc să fiudin ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Dinpăcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cuzâmbetul pe buze. Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știucine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se stingtoate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile”, a mai detaliatea. 


Share