Cool Stuff

A apărut primul trailer pentru „Moon Knight”, cel mai nou serial cu supereroi Marvel

Noul serial Marvel va fi disponibil pe Disney+ începând cu data de 30 martie.

Moon Knight” este unul dintre cele mai așteptate noi seriale din acest an.  Până acum, cei de la Disney oferiseră fanilor doar un preview din care nu se înțelegeau prea multe, dar acum avem un trailer de 2 minute din care ne putem da seama mai bine despre ce va fi vorba în „Moon Knight” și cum va arăta universul noului antierou.

Oscar Isaac este cel care-l interpretează pe Marc Spector, un fost mercenar care are mai multe personalități. Mai exact, el suferă de tulburare disociativă de identitate și, printr-o greșeală, ajunge să fie posedat de un zeu egiptean, Zeul Lunii. Ceea ce la început pare o binecuvântare, începe să se transforme într-un blestem.

În serial joacă și Ethan Hawke, care va da viață personajului negativ.

Din trailer ne putem da seama că „Moon Knight” va fi un fel de „Venom”, pentru că ambele personaje sunt antieroi ce locuiesc în corpurile unor pământeni pe care-i parazitează, traumatizează și ajută în aceeași măsură. În același timp, Moon Knight are și o agendă proprie care nu este neapărat bună, iar acțiunile sale nu sunt chiar imaculate.  


În afară de „Moon Knight”, Marvel și Disney mai pregătesc pentru 2022 și alte seriale cu supereroi printre care se numără „She-Hulk”, „Ms. Marvel” și „Secret Invasion”.

Acestea vin în urma succesului înregistrat de serialele Marvel/Disney lansate anul trecut: „WandaVision”, „The Falcon And The Winter Soldier”, „Loki” și „Hawkeye”.

Iată și cum arată primul trailer pentru „Moon Knight”, care va avea premiera pe 30 martie


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.