Kiss Music News

Theo Rose și Cabron au lansat „Fructul interzis”, o piesă despre rupturile tot mai prezente în relațiile moderne

O piesă care surprinde insight-urile unei povești de dragoste pline de aparențe.

Cabron, una dintre cele mai importante voci ale hip-hop-ului din România, revine în 2022 cu o colaborare neașteptată cu artista momentului: Theo Rose.

Cei doi artiști reușesc să formeze o echipă perfectă, completându-se reciproc în noul hit în care se vorbește despre rupturile tot mai prezente în relațiile moderne, pe care oamenii aleg să le evite și să închidă ochii.

Fructul interzis” nu este nimic altceva decât o punere în scenă a relațiilor din ziua de azi, surprinsă într-un mod inedit și de videoclipul regizat de Iura Luncașu.


Povestea piesei a luat naștere din dorința de a demasca dedesubturile relațiilor, după cum afirmă chiar Cabron: „Am vrut să vorbim despre ceva real, ceva prezent în viața de zi cu zi, despre care oamenii refuză sau se feresc să vorbească. Am simțit că e cazul să se abordeze și direcția asta, pentru că deși ne ascundem după deget, foarte multă lume se regăsește în povestea asta.” 

Colaborarea dintre cei doi artiști a luat naștere foarte natural: „Theo Rose este una dintre cele mai bune voci din România la momentul actual, a fost foarte cool să colaborăm. Industria muzicală chiar avea nevoie de piesa asta, fix în formula asta!”, mărturisește Cabron.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.