Theo Rose și Cabron au lansat „Fructul interzis”, o piesă despre rupturile tot mai prezente în relațiile moderne

O piesă care surprinde insight-urile unei povești de dragoste pline de aparențe.

Share

Cabron, una dintre cele mai importante voci ale hip-hop-ului din România, revine în 2022 cu o colaborare neașteptată cu artista momentului: Theo Rose.

Cei doi artiști reușesc să formeze o echipă perfectă, completându-se reciproc în noul hit în care se vorbește despre rupturile tot mai prezente în relațiile moderne, pe care oamenii aleg să le evite și să închidă ochii.

Citește și: Theo Rose se mărită? Ce spune artista despre relația cu iubitul ei!

Fructul interzis” nu este nimic altceva decât o punere în scenă a relațiilor din ziua de azi, surprinsă într-un mod inedit și de videoclipul regizat de Iura Luncașu.


Povestea piesei a luat naștere din dorința de a demasca dedesubturile relațiilor, după cum afirmă chiar Cabron: „Am vrut să vorbim despre ceva real, ceva prezent în viața de zi cu zi, despre care oamenii refuză sau se feresc să vorbească. Am simțit că e cazul să se abordeze și direcția asta, pentru că deși ne ascundem după deget, foarte multă lume se regăsește în povestea asta.” 

Citește și: Theo Rose | "2021 a fost anul meu, sper să fie și 2022 măcar la fel de bun"

Colaborarea dintre cei doi artiști a luat naștere foarte natural: „Theo Rose este una dintre cele mai bune voci din România la momentul actual, a fost foarte cool să colaborăm. Industria muzicală chiar avea nevoie de piesa asta, fix în formula asta!”, mărturisește Cabron.


Share