Cool Stuff

Despre ce este vorba în serialul unde Jared Leto și Anne Hathaway joacă împreună. Primul trailer este aici

Un nou serial marca Apple TV+ se anunță a fi popular printre iubitorii genului.

Jared Leto și Anne Hathaway sunt actorii principal din seria „WeCrashed” - care spune povestea succeselor și eșecurilor înregistrate de compania WeWork, o companie imobiliară comercială americană care oferă spații de lucru pentru startup-uri de tehnologie și servicii pentru alte întreprinderi.

Show-ul TV este inspirat de podcast-ul „WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork” și va arăta nu doar cum a fost creată compania, ci și modul în care fondatorul ei carismatic i-a dat peste cap planul de business.


Jared Leto îl joacă pe Adam Neumann, fondatorul WeWork, în timp ce Anne Hathaway o portretizează pe soția lui, Rebekah Neumann. „Așa va arăta ziua de mâine. Să fie lumini și spații mari și deschise”, îl putem auzi pe Adam în trailer.

Birourile WeWork au fost lansate în 2010, iar de atunci și până în prezent, compania a generat profituri de aproape 10 miliarde de dolari. Însă povestea nu este lipsită de controverse, deoarece întreaga afacere a fost evaluată la 47 de miliarde de dolari înainte să fie făcută publică. Abia atunci n-a mai fost văzută cu așa mare potențial, iar asta din cauza comportamentului lui Neumann.


Bine, Adam nu a condus singur afacerea, ci alături de Rebekah, soția lui, cea care a ocupat funcțiile de Director de brand și Impact Officer, dar care a fost și CEO pentru sora business-ului, WeGrow. Serialul însă nu urmărește doar povestea companiei, ci și mariajul dintre cele două personaje centrale, plin de scandal, pasiune și tot felul de aventuri.

Seria va avea premiera pe 18 martie, când vor fi disponibile trei episoade, urmând ca următoarele cinci să fie lansate pe 22 aprilie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.