Kiss Music News

Cel mai nou clip al INNEI este un remake pentru celebrul șlagăr „Lalele”, al lui Luigi Ionescu

Vara nu-i ca iarna, iar INNA a ținut să ne reamintească acest lucru în plin ianuarie, cu un clip filmat la mare, la soare, pe plaja de la Tuzla, în urmă cu 6 luni.

Cel mai nou videoclip al INNEI se numește „Lalele” și, în mod surprinzător, este un remake al celebrului șlagăr cu același nume cântat de Luigi Ionescu.

Mai mult, dacă până acum INNA ne-a obișnuit cu clipuri filmate în locații exotice, de această dată s-a mulțumit cu litoralul românesc, cu plaja Tuzla, mai exact, unde în vara lui 2021 a avut loc Creative Camp by Electric Castle.

Rezultatul sesiunilor realizate în cadrul acestei tabere creative a fost acest remake care a adus în zilele noastre un șlagăr cu o vechime de jumătate de secol. 

Versiunea originală a piesei „Lalele” a fost compusă de Temistocle Popa și interpretată de artistul român Luigi Ionescu. Melodia fusese realizată sub forma unui vals lent pentru un spectacol al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” și se numea „Gagarin”, în cinstea primului om care ajunsese în spațiul cosmic.

„Piesa s-a cântat într-un spectacol-concert, dar fără succes. Luigi Ionescu, cel care era un interpret foarte apreciat de public, ieșea din scenă cu mai puține aplauze decât a intrat”, spunea într-un interviu Aurel Storin, pe atunci, secretar literar la teatrul „Constantin Tănase”.


INNA a început anul cu un nou album, numit „Champagne Problems”, care are, în total, 15 piese. Prima parte a materialului, lansată pe 7 ianuarie, conține 8 piese, printre care „Always On My Mind”, „Ready Set Go” și „Love Bizarre”.

La finalul anului trecut, INNA a lansat single-ul „Up” cu Sean Paul, unul dintre cei mai mari artiști din lume, iar videoclipul are deja peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube

Ascultă cum sună „Lalele” în interpretarea INNEI:  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.