Cool Stuff

Ce trebuie să știi despre „The Royal Treatment”, comedia romantică aflată pe locul 1 în TOP 10 Netflix România

O nouă producție Netflix a ajuns să fie pe placul românilor, iar de data asta vorbim despre o comedie romantică.

„The Royal Treatment” nu este un film rafinat, de artă, care te va îmbogăți spiritual și cultural, dar în mod cert îți va da o stare de bine. Este perfect pentru zilele în care vrei să te relaxezi și să te uiți la ceva light, unde totul are un happy end, iar tu oftezi ușurat, în timp ce te duci la culcare, imaginându-ți că în viața unele rezolvări sunt pur și simplu ultra romantice și simple.


Actorii principali sunt simpatici - Laura Marano (a mai jucat într-o altă comedie marca Netflix, „The Perfect Date”) și Mena Massoud (pe care sigur îl știi din rolul lui „Aladdin”), iar acțiunea nu este absolut deloc imprevizibilă - urmărește interacțiunea dintre un prinț și o coafeză cu vise mărețe.

Izzy are un salon în New York, alături de mama, bunica ei (originare din Italia, dar cu un accent profund deranjant în film când vorbesc limba țării natale) și două prietene. Valetul prințului Thomas greșește numărul salonului dorit și ajunge să-l programeze pe succesorul la tron (venit din țara imaginară Lavania) la Izzy.


Se produce reuniunea și uita așa Izzy și prietenele sale sunt invitate la palat să se ocupe de părul și machiajul invitaților la nuntă. Da, prințul urmează să se căsătorească, cum altfel?

Toate clișeele unei comedii romantice demne de nota 5.3 pe IMDB sunt îndeplinite, unde mai pui ceva faze amuzante (în special datorită prietenelor lui Izzy, jucate de Grace Bentley-Tsibuah și Chelsie Preston Crayford), un conflict minor și inevitabilul final glorios. 


„The Royal Treatment” a fost filmat în Noua Zeelandă în februarie 2021, și așa cum povesteam la început, nu va fi memorabil și nici nu-ți va schimba universul, dar va fi fix ceea ce ai nevoie dacă vrei o poveste optimistă și n-ai chef să cauți altceva mai bun.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.