Cool Stuff

Netflix urmează să lanseze povestea lui Pinocchio, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Primul teaser este aici

Netflix va lansa o animație cu totul și cu totul specială.

Cu toții știm povestea lui „Pinocchio”, băiețelul al cărui nas crește de fiecare dată când minte, dar nu toți știm varianta regizorului Guillermo del Toro. Premiat cu Oscar pentru filmul „The Shape of Water”, del Toro i-a lăsat pe fani să aștepte patru ani până să lanseze o producție nouă, „Nightmare Alley.” 

Din fericire, noul său proiect nu a venit după o pauză colosală, așa că Netflix a anunțat că în decembrie vom avea parte de o animație muzicală semnată de Guillermo și Mark Gustafson. Pentru a marca momentul, serviciul de streaming a lansat un mic teaser, unde un greiere excentric se pregătește să ne spună povestea lui Pinocchio. 

Filmul adună foarte mulți actori cunoscuți: vocea greierului aparține lui Ewan McGregor, Geppetto este David Bradley, iar Gregory Mann îi dă voce personajului central. Din producție mai fac parte Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman, Christoph Waltz și Tilda Swinton, iar așteptările noastre cresc proporțional cu valoarea acestor personalități.


Regizorul și-a imaginat povestea în Italia lui 1930, într-un decor în care fascismul este la putere, iar Benito Mussolini își consolidează controlul asupra țării. „Nicio formă de artă nu mi-a influențat viața și munca mai mult decât animația și niciun alt personaj din istorie nu a avut o conexiune atât de personală pentru mine la fel ca Pinocchio”, a spus del Toro, atunci când filmul a primit undă verde, în 2018.

„În povestea noastră, Pinocchio este un suflet inocent cu un tată care nu-i arată afecțiune. El se pierde într-o lume pe care nu o înțelege și pornește într-o aventură extraordinară care-l ajută să-și înțeleagă tatăl la un nivel profund, dar care-l ajută să înțeleagă și lumea reală. Mi-am dorit să fac filmul ăsta dintotdeauna”, a mai spus Guillermo.

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Netflix adună din ce în ce mai mulți creatori talentați care să lucreze pentru ei, iar „Pinocchio” este primul film al regizorului pentru companie. Abia așteptăm să-l vedem!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.