Kiss Music News

Managerul Spice Girls a lansat o nouă trupă formată pe TikTok, The Future X

Va avea această trupă un succes similar cu cel înregistrat de Spice Girls? Asta e întrebarea pe care toată lumea și-o pune când află de The Future X.

Simon Fuller, managerul care a lansat celebrele trupe Spice Girls și S Club 7, încearcă să mai ofere publicului un proiect muzical plin de diversitate și format, de această dată, pe TikTok, cea mai populară platformă de social media a momentului.

Trupa se numește The Future X  și este compusă din 3 cântăreți și 4 dansatori, toți descoperiți pe TikTok.

Fuller a început să caute talente pentru noua sa trupă în toamna lui 2021 și a organizat mai multe seturi de audiții video pe TikTok. De-a lungul a 5 săptămâni, hashtag-ul #NextInMusic a generat peste 300 de milioane de vizualizări.

Cei 7 membri care au fost aleși sunt cântăreții: Angie Green, Luke Brown și Maci Wood; și dansatorii Jayna Hughes, Sasha Marie, Tray Taylor și Drew Venegas.


Fuller a declarat următoarele despre noua trupă:

„Timp de un an am lucrat în parteneriat cu TikTok pentru a găsi cei mai talentați oameni de pe platformă și sunt extrem de mulțumit de rezultat. The Future X combină tot ce e mai interesant la tinerii artiști: autenticitate, încredere, putere și un echilibru între dansatori foarte talentați și cântăreți excelenți.”

Rămâne de văzut dacă pariul fostului manager al trupei Spice Girls se va bucura de un succes la fel de mare ca celebra trupă care a făcut ravagii în anii '90.

În orice caz, e de urmărit cum va evolua The Future X

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.