Kiss Music News

Dana Budeanu o ceartă pe Loredana Groza pentru modul în care apare pe net: „Ce este în neregulă cu tine?”

Nu credem că mai este un secret pentru nimeni nici cine este Dana Budeanu, nici Loredana Groza.

Prima și-a făcut un nume prin critica pe care o aduce vedetelor din România și stilului pe care-l afișează, cât și prin sfaturile sale de viață, iar cea de-a două prin faptul că este una dintre cele mai bune și populare voci de la noi din țară.

Dana și Loredana sunt prietene, însă creatoarea de modă nu mai suportă modul în care artista se afișează în online, așa că s-a gândit să-și exprime opinia public, după cum informează impact.ro.

Lori este recunoscută pentru fotografiile sale ultra sexy de pe Instagram, unde lasă multă piele la vedere, dar și pentru faptul că folosește tot felul de filtre care să-i schimbe trăsăturile sau care o fac mai tânără.


Cu toate astea, artista a declarat anul trecut cum ea nu are absolut nicio operație estitică: „Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.”

Budeanu nu este de acord cu modul în care cântăreața își promovează imaginea.

„Așadar, toate vedetele s-au pozat cu b***le. B**ă îndoită, b**i de jos în sus, b**i pe dreapta, b**i modificate cu filtre de corp, toate pozele sunt modificate. În general, pentru publicul larg v-ați arătat b****e. Vreau să știu pentru ce Loredana are ea nevoie…Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bu***e lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate b****e, ț***le, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față. Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana”, a spus Dana.


Mai mult, Budeanu o consideră „sefă” pe Lori la noi în țară, motiv pentru care trebuie să aibă mare grijă cum se prezintă în fața oamenilor.

„Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici prin țară. Nu există show ca al tău. După părerea mea, voce… Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, ești show woman, ai personalitate bună. Nu ai nevoie să arăți b****e, ț****e, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram. Tu ai nevoie să nu. Cine îți încurajează această activitate este un… Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta. Asta vând. Imaginea corpului lor. Bianca asta face, asta e job-ul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici ț****e pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.