Kiss Music News

Janet Jackson vorbește pentru prima oară despre comportamentul nociv al fratelui său, Michael Jackson

Janet Jackson pregătește lansarea unui documentar despre viața ei, film la care a muncit timp de cinci ani de zile.

Seria „JANET” este formată din patru părți și va oferi detalii în premieră despre artista în vârstă de 55 de ani, recunoscută pentru faptul că-și ține ascunsă mare parte din viața personală. Spre exemplu, una dintre informațiile noi pe care Janet le împărtășește cu publicul este legată de problemele sale cu greutatea, încă de la vârsta de 10 ani.

Artista a dezvăluit cum fratele ei, Michael Jackson, i-a accentuat insecuritățile prin faptul că o jignea des. Deși râdea cu el la acea vreme, în prezent, cântăreața admite că s-a simțit rănită de cele auzite. „Erau momente când Mike mă tachina și mă făcea în tot felul de moduri: porc, cal, vacă. Râdea și râdeam și eu, dar apoi realizam cât de tare mă dor toate astea. Când ai pe cineva care-ți spune că ești prea gras, treaba asta te afectează.”


Ea a vorbit și despre relația dificilă pe care o are în prezent cu mâncarea: „Mănânc pe fond emoțional, așa că atunci când mă simt stresată sau ceva mă deranjează foarte tare, îmi dă un soi de confort.” În ceea ce-l privește pe MJ, cântăreața a povestit cum ei doi au avut la început o relație foarte bună, însă s-au distanțat pe măsură ce s-au maturizat.

MJ a murit în 2009, la vârsta de 50 de ani. Când a fost acuzat pentru prima oară de abuz asupra minorilor, în 1993, Janet a încercat să-i ofere suport, însă acuzațiile aduse asupra fratelui său au ajuns să aibă repercusiuni asupra carierei sale. „A fost frustrant pentru mine. Aveam vieți separate și chiar dacă era fratele meu, asta nu avea nicio legătură cu mine. Dar mi-am dorit să fiu acolo pentru el și să-l susțin cât de mult pot.”

Cu toate astea, când MJ a rezolvat procesul prin faptul că a plătit familia victimei cu 23 de milioane de dolari, Janet și-a făcut griji că treaba asta îl va face să pară vinovat. „Michael a dat bani familiei, deoarece și-a dorit ca acel proces să dispară, dar asta te face să pari vinovat.” 

Procesul a apărut fix când Janet urma să semneze un contract cu Coca-Cola, cel mai mare din cariera ei, dar apoi compania s-a retras. „Când s-a aflat de proces, Coca Cola a spus - nu, mulțumim. Vinovată prin asociere. Așa îi spun, nu?” Mai mult, echipa artistului l-a ținut departe de sora lui după acuzații, iar asta s-a întâmplat și când au filmat împreună clipul piesei „Scream” din 1995.


„Michael filma noaptea, iar eu filmam ziua. Casa lui de producție bloca platourile de filmare, așa că eu nu puteam să văd ce se întâmplă. Nu își doreau ca eu să fiu acolo. Am simțit că încearcă să creeze o stare de competiție între noi doi. Asta m-a durut foarte tare, deoarece am simțit că sunt acolo să duc lupta alături de el, nu să lupt împotriva lui. Mi-am dorit să ne simțim ca-n vremurile bune, dar nu am reușit. Vremurile bune apuseseră demult”, a spus Janet.

În ciuda faptului că a reușit să-și facă propriul nume în industrie, Janet mărturisește în documentar că numele ei de familie a ajuns să fie o povară, din cauza comparațiilor constante între ea și fratele ei.


Premiera documentarului va fi pe 28 ianuarie, iar trailer-ul îl poți vedea mai jos.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.