Kiss Music News

De ce nu ai s-o vezi pe Delia în emisiunea „Asia Express”

Delia a fost invitată, alături de soțul ei Răzvan, în podcast-ul lui Codin Maticiuc (moderat cu ajutorul actorului Anghel Damian), „La Mijloc”, unde a vorbit și despre motivele pentru care nu ar merge în emisiunea „Asia Express.”

Artista a început prin a povesti cum ea și-a dorit să facă parte din competiție, dar după ce a văzut în ultimul sezon, nu mai este atât de convinsă, plus că Răzvan nu-și dorește asta. 

„Aș merge doar cu el. Vreau să trăiesc experiența asta, care este pe de o parte interesantă și pe de alta un pic traumatizantă. Dar vreau s-o trăim împreună, așa mi-ar plăcea”, a explicat ea. Mai mult, cântăreața a precizat că ea nu poate sta plecată trei luni. 

Delia a mărturisit că ea nu este comodă în tot ceea ce ține de „a vedea lumea, de a cunoaște lucruri și de aventuri.” Răzvan confirmă și spune că ea este comodă în București, iar lucrurile se schimbă total atunci când pleacă în vacanță.


Referit la ultimul sezon, Delia a vorbit despre „cringe-ul absolut”, atunci când concurenții, aflați la un hamam, s-au dezbrăcat pe jumătate și se spălau unii pe alții. „I-am văzut pe toți într-o situație ciudățică, la hamam [...] și mi s-a părut inutil. [...] Erau niște oameni normali, de ce să le faci asta? [...] Nu mă duc să mă frec cu Răzvan cu buretele pe spate, no way, n-am să fac asta. [...] Intru în pământ de rușine.”


Delia mărturisește că n-ar avea nicio problemă să ceară cazare sau ajutor, nu s-ar simți în niciun mod umilită, dar n-ar vrea să se simtă exploatată în niciun sens, de asta nu ar spune „da” la toate probele. Plus de asta, a doua teamă, după cum menționează, este frica de câini.

Ea a spus că în urmă cu mai mulți ani a fost mușcată de doi câini, unul când a mers la o prietenă acasă și altul când a încercat să-și învingă teama de câini. „Eram la mine în cartier în Berceni și am zis că trec pe lângă el orice ar fi și am trecut și m-a mușcat mișelește de gleză, iar apoi m-am dus să-mi fac injecții în burtă”, explică artista. 

Întreg podcast-ul îl poți vedea mai jos.


Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.