Kiss Music News

Jennifer Lopez vorbește despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Ben Affleck: „Am primit o a doua șansă”

Jennifer Lopez pare să le aibă pe toate: o carieră fantastică atât în plan muzical, cât și cinematografic, copii sănătoși și o poveste de iubire care o împlinește.

Într-un interviu pe care l-a acordat revistei People, artista în vârstă de 52 de ani spune: „Nu am fost niciodată mai bine ca acum. Adevărul este că suntem cu toții într-un moment minunat.” Da, așa cum probabil te așteptai, Ben Affleck are de-a face cu aceste sentimente trăite de J.Lo.

„Mă simt norocoasă, fericită și sunt foarte mândră de el. Este o poveste frumoasă de iubire și amândoi am primit o a doua șansă”, povestește vedeta.

În cazul în care ai uitat, ea și Ben au mai fost împreună, logodiți chiar, din 2002 până în 2004, dar lucrurile nu s-au legat, după cum recunoaște și Lopez: „Înainte să devenim publici cu relația noastră, am fost naivi, iar lucrurile au luat-o razna.” 


De data asta, au știut mai bine: „Am zis amândoi - wow, suntem atât de fericiți, așa că nu mai dorim să repetăm istoria din trecut. Suntem mai maturi acum, mai deștepți, avem mai multă experiență, suntem în puncte diferite din viața noastră, avem copii și trebuie să fim conștienți de toate astea. Suntem protectivi cu ceea ce avem, deoarece trăim vremuri minunate cu toții. Mă simt foarte fericită și norocoasă să fiu într-o relație care este plină de iubire și vreau să fac tot ceea ce pot pentru a o proteja și a o ține în siguranță. Merită asta, chiar merită și o păstrăm sacră.”


Artista este îndrăgostită până peste cap și complimentele la adresa relației nu se opresc aici: „Când găsești pe cineva și îl iubești cu adevărat, iar apoi primești și o a doua șansă, cum e asta? Este un lucru rar, prețios și minunat, pe care nu vrei să-l iei de-a gata.” 

În ceea ce-i privește pe copii și faptul că sunt aduși într-o nouă relație, ea spune: „Cred cu adevărat că dragostea învinge. Dragostea cucerește totul - relații, copii, muncă, relațiile de muncă. Este vorba despre cât de iubitor, deschis și înțelegător poți să fii. Să nu ai ego și să îmbrățișezi toate lucrurile bune și să te uiți la partea pozitivă. Când ești într-o relație bună și sănătoasă, toate lumea are de câștigat din asta. Toată lumea.”


Mai mult, Jennifer este fascinată de iubitul ei: „Să văd persoana, omul, bărbatul care este astăzi, tatăl care este astăzi, partenerul care este - este absolut tot ceea ce am știut că va deveni și ceea ce mi-am dorit de la el.” Artista crede în poveștile de basm și asta-i învață și pe copiii ei: „Pot să-i învăț pe copiii mei că dragostea adevărată există. Unele lucruri pot fi pentru totdeauna, dar asta nu înseamnă că sunt liniare.”

Cât despre viitor, ea adaugă: „Vreau ca viitorul meu să fie plin de iubire și fericire, alături de copiii mei și de partenerul meu. Cred că toată lumea vrea să fie fericită cu cineva alături de care să meargă pe drum și alături de care să îmbătrânească.”


În plan cinematografic, noul film în care ea joacă, „Marry Me”, va fi lansat pe 11 februarie, iar trailer-ul îl poți vedea mai jos.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.